Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyBermanova, Praha - Čakovice

Bermanova, Praha - ČakoviceVybaveno
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný byt 2+kk o výměře 56 m2, který se nachází v klidné lokalitě Čakovický park. Vzhledem k tomu, že dům je až na konci slepé ulice, je kolem něho velmi mírný provoz. Dům má 5 pater, nabízený byt je umístěn ve 2. nadzemním podlaží, orientovaný na jihozápad.

Obývací pokoj s prostornou kuchyňskou linkou Gorenje má rozlohu téměř 28 m2. Součástí kuchyňské linky je varná deska, trouba, digestoř a myčka nádobí. Vestavěna lednice

s mrazákem a potravinová skříň jsou vkusně umístěny mimo kuchyňskou linku. Vstup na balkon (5m2) je z obývacího pokoje. Další místností je ložnice o výměře 14 m2. Na ložnici navazuje samostatná šatna o velikosti 5,5 m2. Uvnitř je nainstalován šatní systém z Ikea, který zůstane k dispozici novým majitelům bytu. Z předsíně se vstupuje do koupelny

o velikosti 6 m2. Zde je k dispozici vana, umyvadlo se skříňkou, zrcadlo a příprava pro pračku.

K bytu patří parkovací stání v přízemí domu a je možné využít společnou kočárkárnu. Vzhledem k relativně malému počtu bytů, panují v domě dobré sousedské vztahy.

Dům je umístěn v bezprostřední blízkosti zámeckého parku a biologických rybníků, kde je možné příjemně trávit volný čas. Přímo v areálu zástavby se nachází obchod

s potravinami, restaurace, několik dětských hřišť nebo finská stezka ideální pro sportovní aktivity. OC Čakovice a OC Letňany jsou vzdáleny pouhých 5 – 7 minut autem či autobusem. Veškerá občanská vybavenost (školka, škola, lékařská zařízení, pošta, obchody, restaurace) jsou v docházkové vzdálenosti nabízeného bydlení.

Autobusová zastávka linky 136 a školního autobusu je cca 2 minuty od domu, cesta na nejbližší zastávku metra Letňany trvá přibližně 10-12 minut. V docházkové vzdálenosti se nachází i vlaková stanice, ze které je možné se za 20 minut dostat na Masarykovo nádraží nebo na Hlavní nádraží.

K nastěhování od listopadu 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487127
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.