Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 430 m² bez realitkyKamenická, Vejprty - Vejprty, Ústecký kraj

Kamenická, Vejprty - Vejprty, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 599 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji dvoupatrový panský dům 7+1 v obci Nové Zvolání, 7 km od Skiareálu Klínovec, cyklostezky, 15km -Oberwiesenthal, k bydlení i rekreaci. Dům pochází cca z r. 1874, pobýval v něm vídeňský sochař Lehner v době rekonstrukce sousedního kostela Nejsvětějšího srdce Ježíšova, v 90.letech byl navštíven pražským biskupem Františkem Václavem z Lobkowicz. Dům byl vlastněn senátorem a poslancem Čs. Národního shromáždění v době 1. republiky, který v domě provozoval prestižní salon na výrobu haute couture - krajky pro módní salóny v Paříži a Miláně. Obec Nové Zvolání je přilehlá k městu Vejprty.

V místě je pravidelné autobusové spojení s Německem i sportovním areálem Klínovec. Hranice s Německem Bärenstein jsou 3 km (trh práce i výhodné nákupy). Autobusová zastávka je cca 347 m, železniční zastávka je cca 210 m. Praha je vzdálena 122 km.

Dům po vnitřní modernizaci splňující současné nároky na bydlení v tomto století, kolaudovaný k trvalému bydlení. Dům lze využít na celoroční bydlení i rekreaci, krátkodobé pronájmy, podnikání, užitná plocha cca 240 m2 s přístavbou dílny celkem cca 260 m2, vše na vlastním pozemku 430 m2. Parkovací stání pro 4 vozidla (2 vedle domu, 2 vozidla před domem).

RD má nové vnitřní rozvody elektřiny, topení, vody a nová okna. Jsou zde nové radiátory po celém domě, které jsou napojeny na centrální nový kotel 50 kW na tuhá paliva (se samopřikládáním) v hodnotě 70.000 Kč, který splňuje současné technické předpisy, případně lze připojit alternativně i elektrický kotel. V domě jsou nové rozvody vody a elektřiny 220/380, třífázový jistič pro dílnu s tarifem na noční proud. V domě je dálkový vodovod, elektřina 220/380, septik - žumpa, dešťová kanalizace, pravidelný odvoz komunálního odpadu, v obci bude do roku 2020 realizována obecní kanalizace - projekt pro přípojku na odkanalizování domu je k dispozici.

RD má 3.NP (přízemí, 1.patro, 2.patro, podstřeší).

V přízemí jsou 2 obytné místnosti, kuchyň, chodba, koupelna se sprchou a WC v přístavbě dílna s kotelnou.

Dále bojler na ohřev TUV na elektřinu 220/380 V , sazba na noční proud - lze připojit i elektrický kotel.

V 1.patře jsou 3 ložnice, cca 82 m2.

Ve 2. patře jsou 2 ložnice cca 82 m2 a chodba.

Podstřeší je v rozsahu celé zastavěné plochy. Kapacita pro přenocování v domě je minimálně 15 lůžek.

Vybavení je součástí prodeje. Užitná plocha RD je cca 260 m2.

V blízkosti domu 200 m je dětské hřiště. Lokalita je klidná, tichá a plná zeleně. Klid , příroda a zároveň blízko sportovní vyžití, rekreace, nákupy, kultura. V blízkosti je přechod s Německem, což místní využívají zejména právě k výhodným nákupům. Pro zimní radovánky pak Klínovec, vzdálený 7 km, zastávka skibusu kousek od domu.

Zimní i letní sporty, aquapark v Německu, lyžování, cyklistika, sběr lesních plodů, nevyšlapané lesní stezky, lov zvěře, nádherná příroda. Obec Nové Zvolání je vyhledávanou lokalitou pro investici, soukromě, rekreačně i pracovně.

Dům je volný, připraven k nastěhování . Podrobné informace na vyžádání. Email: kamenickadum@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487473
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha430
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.