Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 90 m² bez realitkyKopaná, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský kraj

Kopaná, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 850 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Nabízím k pronájmu plně vybavený rodinný dům s terasou, zastřešeným stáním pro osobní auto, dalšími dvěma parkovacími plochami a zahradou, a to ve Frenštátě pod Radhoštěm v části Kopaná. Jedná se o okrajovou klidnou část města s výhledem na Radhošť.

Dům je užíván od srpna roku 2016, je přízemní, zděný s dispozicí 4+kk a obytnou plochou 90 m2 (ložnice, pokoj pro hosty, pracovna, obývací pokoj spojený s kuchyní, vstupní veranda, malá technická místnost, koupelna, WC, terasa) a se zahradou o ploše necelých 700 m2. Součástí zastřešeného stání je také uzamykatelná skladová místnost.

Všechny pokoje včetně vstupní verandy jsou kompletně vybaveny nábytkem, kuchyň pak také spotřebiči (mikrovlnná trouba, trouba, varná deska, myčka, lednice). Součástí obývacího pokoje jsou krbová kamna. V případě zájmu o dlouhodobý pronájem je možné domluvit se na doplnění dalších spotřebičů (např. televize, pračka). Dům je vytápěn elektrickým podlahovým topením, vnitřním rozvodem TV antény a satelitu, internetem. Je napojen na veřejný vodovod, ale není připojen na kanalizaci, odpadní vody jsou tedy řešeny žumpou.

Cena: nájem 15.000 Kč + služby 5.100 Kč + paušál 750 Kč měsíčně (zahrnuje odvoz odpadů a poplatek za provoz zabezpečovacího systému). Vratná kauce ve výši 45.000 Kč.

Dostupnost: přístupová komunikace asfaltová, autobusová zastávka cca 200 m od domu. Dům je situován cca 3 km od centra Frenštátu pod Radhoštěm, kde je dostupná veškerá občanská vybavenost (obchody, školy, úřady, banky atd.).

Pronájem možný od ledna 2018.

V případě zájmu možnost sjednání předkupního práva (prodej je možný nejdříve na konci roku 2020).

O nabídky realitních kanceláři nemáme zájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487574
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.