Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+1 • 102 m² bez realitkyHřiměždice - Vestec u Hřiměždic, Středočeský kraj

Hřiměždice - Vestec u Hřiměždic, Středočeský krajVybaveno
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zděnou udržovanou chatu na exkluzivním pozemku u slapské přehrady, která se nachází v klidné části chatové osady, poblíž vesnic Hříměždice a Obory ve středočeském kraji.

Pozemek má výměru 1506 m2 a je členěn do 3 částí. Je téměř z celé části obklopen živým plotem. V zadní části se nachází zahrada se záhony a septik. Centrální pozemek, na kterém stojí bazén, dřevník a studna, poskytuje krásný výhled na slapský říční meandr a nabízí díky živému plotu a vyvýšenému položení naprosté soukromí. Třetí část pozemku je oddělena živým plotem taktéž a lze jí využívat naprosto samostatně. Je zde altán s elektrickým proudem, přívod vody, okrasné jezírko a hřiště, které lze využívat například pro volejbal či jiné sporty.

Chata má výměru obytných místností 102 m2 a je rozdělena do 2 podlaží. V přízemí je garáž s dílnou, kterou lze díky krbu a udírně také využívat jako společenskou místnost. Jsou zde také dvě místnosti, které lze využívat jako sklep, díky konzistentní teplotě. V prvním podlaží je vstup do chaty a na terasu, která obklopuje chatu ze dvou stran. Po vstupu hlavní chodba, v levé části se nachází ložnice a sauna, v pravé části poté koupelna + toaleta a vstup do obývacího pokoje s kuchyní a schody do druhého podlaží. V obývací části je krb a nová krbová kamna. Ve druhém podlaží jsou dva identické pokoje, kterou jsou využívány jako ložnice, či pokoje pro hosty.

Voda je vedena z nedalekého potoka, kde je studna a voda je čerpána do retenční nádrže vedle chaty, odkud je rozvedena do domu. Na pozemku je také vrt s pitnou vodou. Ohřev vody je zajišťován bojlerem, vytápění krbem a krbovými kamny a také akumulačními kamny ve 3 pokojích. Sporák je napájen přes LPG bombu.

Chata má novou střechu, + okapy, opravené špatné omítky vlivem staří, podhledy po terasou, nový bojler, nové čerpadlo, nová krbová kamna, nové nátěry.

Z pozemků je překrásný výhled do 3 světových stran a díky své poloze poskytuje naprosto ideální soukromí. Okolní chaty jsou buď za ním, nebo pod ním. Ideální lokalita pro houbaření, cyklistiku, koupaní, procházky a výlety. Výborná dopravní dostupnost: Praha 45min/55km, Příbram 20min/18km, Sedlčany 15min/13km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu487988
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha102
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.