Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 103 m² bez realitkyDvorská, Řitka - Řitka, Středočeský kraj

Dvorská, Řitka - Řitka, Středočeský krajVybaveno
Cena5 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 901 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej krásného, nadstandardně vybaveného a kompletně zařízeného mezonetového bytu v nové zástavbě v obci Řitka, okres Praha-Západ. Byt nacházející se v 2.NP a 3.NP je dispozičně řešen jako 4+KK, náleží k němu balkon (5,7 m2), sklep (2,5 m2) umístěný v přízemí bytového domu a kryté parkovací stání (13 m2) s kamerovým systémem. Možnost parkování dalšího vozidla na klidné příjezdové komunikaci.

Ve spodním patře bytu se nachází vstupní chodba (7 m2), koupelna (5,7 m2), WC (1,4 m2), ložnice (12,8) a obývací pokoj s kuchyňským koutem (34,6 m2).

Ve vstupní chodbě, koupelně a na WC je podlaha osazena dlažbou RAKO. V ostatních pokojích je plovoucí podlaha v dekoru Egger dub. V koupelně se sprchovým koutem a vanou je použita značková sanita a rovněž obklady značky RAKO. V celém bytě jsou dveře a zárubně v bílém dizajnu od SAPELI, plynule navazující na plovoucí podlahy ve všech pokojích a v galerii, zakončené moderními dřevěnými lištami. Jednotlivé pokoje/místnosti jsou vybaveny svítidly značky PHILIPS, vždy s přihlédnutím k funkčnosti příslušného pokoje.

V prosvětleném obývacím pokoji se nachází zabudovaná originální, na míru vyrobená knihovna z kovu, pohovka ve tvaru písmene L a kulatý konferenční stůl. Z obývacího pokoje je vstup na balkon. Z obývacího pokoje vedou schody do druhého patra bytu. Obývací pokoj je propojen s kuchyní a kuchyňským koutem. Obývací pokoj je od vstupní chodby oddělen skleněnými, na míru vyrobenými posuvnými dveřmi.

V kuchyni se nachází na míru vyrobená kuchyňská linka (kterou je možno pomocí dotyku osvětlit), jejíž součástí je integrovaná sklokeramická varná deska, trouba a mikrovlnná trouba – vše značky BOSCH. Kuchyň doplňuje digestoř s odtahem do exteriéru, vestavěná chladnička s mrazákem a myčka nádobí značky AEG. V kuchyni se dále nachází jídelní stůl pro 6 osob, 6 židlí, obojí značky IKEA, nad kuchyňským stolem se nachází originální stropní svítidlo.

V ložnici se nachází manželská postel značky IKEA (bez matrace), dva noční stolky značky IKEA, vysoká komodka značky IKEA a špičkové, na míru vyrobené vestavěné, plně vybavené skříně, které nabízí dostatek úložného prostoru. Z ložnice je vstup na balkon.

V koupelně se nachází vana, umyvadlo zasazené do na míru vyrobené skříně se 3 šuplíky, sprchový kout, pračka značky AEG , koupelna je dále vybavena na míru vyrobenou podélnou skříňkou umístěnou nad vanou a na míru vyrobenou, částečně uzavřenou skříní umístěnou za dveřmi (nad pračkou); nad umyvadlem je umístěno velké zrcadlo, včetně osvětlení. Koupelna má okno.

WC je umístěno v samostatné místnosti, ve které se nachází rovněž malé umyvadlo se zrcadlem. Ve stěně nad WC je umístěna skříňka s měřiči teplé a studené vody, skříňka je skryta za originálním, na míru vytvořeným a vyrobeným obrazem.

Po celé délce vstupní chodby je umístěna vestavěná, na míru vyrobená monolitická skříň, která nabízí spoustu odkládacího prostoru (skříň je členěna prakticky, jedna část je určena pro odkládání kabátů, bund apod., druhá část zahrnuje skrytý policový systém, třetí část slouží jako uzavřený botník). Součástí skříňového systému je nika (kterou je možno pomocí dotyku osvětlit), niku je možno využít jako odkládací prostor (na klíče apod.) a k sednutí si (při obouvání/zouvání). Na druhé stěně vstupní chodby je umístěno velké zrcadlo.

Ve druhém patře bytu se nachází prostorná otevřená galerie (18 m2) (s možností vybudovat zde třetí pokoj), dětský pokoj (12,6 m2) a další pokoj (11,3 m2) (sloužil jako pokoj pro hosty, lze jej využít jako např. druhý dětský pokoj).

V dětském pokoji se nachází na míru vyrobený nábytek: (i) postel o rozměrech 90x180 cm je vyvýšena, pod ní se nachází skříň (rozdělená na 3 části), která nabízí spoustu odkládacího prostoru, (ii) vestavěná skříň, (iii) psací stůl a (iv) 3 police. Na stěně dětského pokoje umístěno velké zrcadlo a dále velká (od země ke stropu) tabule, na kterou je jednak možno kreslit křídami, jednak umísťovat magnety.

Druhý pokoj je vybaven plně vybavenou skříní značky IKEA, která nabízí další možnost odkládacího prostoru. Je zde jedno střešní okno (možnost vybudovat druhé střešní okno).

Galerie byla využívána jako pracovna / herna, je možno zde vybudovat další pokoj.

Byt má okna orientovaná na západ a východ, na všech oknech orientovaných na západ jsou instalované horizontální exteriérové žaluzie. Byt se nachází v uzavřeném komplexu dvou dvoupatrových bytových domů (celkem 14 bytových jednotek), jehož součástí je společná zahrada o velikosti více než 1.200 m2 – na zahradě se nachází krytý bazén, který lze užívat od cca května do září.

Veškerá občanská vybavenost v místě, krásné brdské lesy začínající za vila-domem, v němž se byt nachází a výborná dostupnost do Prahy (20 minut, přímé napojení na dálnici D4) vytváří z bytu vynikající místo k životu.

Byt bude k dispozici od podzimu 2017 (dle domluvy).

http://www.archholiks.sk/interier/ahri/

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu488817
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha103
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.