Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 200 m² bez realitkyU Větrolamu, Hustopeče - Hustopeče u Brna, Jihomoravský kraj

U Větrolamu, Hustopeče - Hustopeče u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 993 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Skvěle udržovaný rodinný řadový dům v nádherném prostředí vinařské obce Hustopeče. Celková plocha pozemku je 381 m2 z toho zastavěná plocha domu je 135 m2. Dispozice 1.PP. Zrekonstruovaná fasáda, okna, dveře a zcela nová kuchyně se spotřebiči Miele. Nadstandardní výbava. Sauna. Podsklepeno. Garáž. Zahrada o výměře 254 m2 je ze zadní části přístupná polní cestou.Dům se nachází v dosahu 30 minut od centra Brna, přímo na D1. V dojezdovém čase 15 minut Mikulov, chráněná krajinná oblast Pálava, jezera Mušov a Nové Mlýny. Ideální pro milovníky klidného venkovského způsobu života, cykloturistiky, vinařství, při zachování všech výhod života ve městě.

Well maintained family house in a beautiful setting of the wine-growing village of Hustopece. The total area of the land is 381 m2 of which the built-up area of the house is 135 m2. Layout 1.PP. Renovated facade, windows, doors and a brand new kitchen with Miele appliances. Extra equipment.Sauna. Cellar. Garage. The garden with an area of 254 m2 is accessible from the back by a field road. The house is located within 30 minutes of the center of Brno, directly on the D1. At 15 minutes driving time Mikulov, natural park Palava, lakes Musov and Nove Mlyny. Ideal for lovers of a peaceful rural way of life, cycling, winery, while retaining all the benefits of living in the city.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489120
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha200
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.