Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 136 m² bez realitkyKřižanovice - Křižanovice u Bučovic, Jihomoravský kraj

Křižanovice - Křižanovice u Bučovic, Jihomoravský krajVybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Soukromý prodej, jednáte přímo s majitelem. Cena k jednání. Právní servis zajištěn.

Prodáváme vybavený patrový rodinný dům v obci Křižanovice v okresu Vyškov. Jedná se o dřevostavbu dokončenou v roce 2012. Dům je situován na velkém obdélníkovém pozemku o rozloze 1118m2. V domě se nachází veškeré potřebné vybavení, které je součástí nabídky: krb na dřevo, vybavení kuchyně (myčka, trouba, lednička LG, mikrovlnka), sedačky, satelit, WIFI, IP infračervená kamera, 2x televize, dvd, jídelní stůl a židle, zahradní nábytek s polohovacími křesly, plynový gril, vybavení ložnice, termostat na centrální vytápění, sítě proti hmyzu v oknech, atd.

V dolním patře se nachází chodba a schodiště, technická místnost (elektrokotel, bojler pro 3-4 členou rodinu) s místem pro pračku a sušičku (není součástí), samostatný záchod. Dále obývací pokoj, který je propojen s kuchyní. V horním patře se nachází dva velké pokoje - dětský pokoj a ložnice s šatnou (nebo pracovnou), chodba a velká koupelna s výhledem s rohovou vanou, dvojité umyvadlo a záchod. Vstup na půdu s možností rozsáhlejších úložních prostor, střešní okno pro průchod na střechu.

Dům je celkově velmi dobře prosvětlený ze všech stran s příjemným výhledem do zahrady, na pole a obec. Díky výborným tepelným vlastnostem domu jsou minimální náklady na vytápění. Je zde zvuková izolace, bezpečnostní dveře a odolná okna. V zimě možno nastavit automatické centrální vytápění, nebo použít krb na dřevo. Dům má bílou silikonovou kompletně vodě odolnou fasádu snadnou na údržbu (oplachem, deštěm).

Na pozemku se nachází kromě zahradního domku mimo jiné vlastní studna, ohniště, pole pro pěstování, atd. Pozemek je ze všech stran oplocen, z jedné strany masivním plotem a nacházejí se na něm vzrostlé ovocné stromy - třešně, jablka, švestky, hruška, ořech. Dále jsou zasazeny maliny, ostružiny, rybíz, angrešt a také jahody. K domu je vybudován sjezd (brána v přípravě). Zastavěná plocha domu je 68m2 + 10m2 vstup + 35m2 terasa. Užitná podlahová plocha domu je 105m2. Dům je napojen na kanalizaci.

V obci, která má 700 obyvatel se nachází škola i školka, obchod, hospoda, pošta, autobusová i vlaková stanice, fotbalové hřiště, hřiště pro děti, knihovna, kadeřnictví a další služby. Jsou přistaveny kontejnery na tříděný odpad. Vynikající dostupnost autem Brno (20min) / Slavkov(5min) / Vyškov(15min). Vlakem Brno (cca. 40 minut).

Náklady na provoz: 2240,- Kč měsíční zálohy na elektřinu, 300,- Kč internet, 280,- Kč satelit, cca. 1500,- Kč vodné za 1/2 roku pro 3 osoby a odvoz odpadu 500,- Kč (osoba/rok). Dům je napojen na kanalizaci.

Dům má ideální podlahovou plochu a je snadný na údržbu. Velkou výhodou je opravdu velký pozemek pro velkolepé plány. Je to nabídka pro všechny, kteří jsou rádi v blízkosti přírody a zároveň s perfektní dostupností do města. Okolí domu je: pole, cesta, zahrada, zahrada. Výhoda také pro všechny, kteří milují soukromí + velmi milí sousedé.

Třída energetické náročnosti B.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489424
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »
Užitná plocha136
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.