Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyPražská, Pelhřimov - Pelhřimov, Kraj Vysočina

Pražská, Pelhřimov - Pelhřimov, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Pronajmu prostorný byt o dispozici 2+1 v přízemí rodinného domu v Pelhřimově. Rozloha bytu je cca 75 m2 plus k dispozici společná chodba, komora, sklep a terasa (přímý průchod z obývacího pokoje bytu) a v případě zájmu k vlastnímu využití je i zahrádka. Rodinný dům užívají i další nájemníci (kancelář), nikdo zde ale trvale nebydlí.

Kuchyně je plně vybavená (myčka, lednička s mrazákem, plynový sporák, elektrická trouba), v ložnici zůstává šatní skříň, postel již v ložnici není, ostatní nábytek bude k dispozici dle domluvy. V koupelně sprchový kout i vana.

Podlahy lamino a keramická dlažba, eurookna, topení a ohřev vody vlastním plynovým kotlem, zateplení při rekonstrukci před cca 20 lety.

Lokalita s výbornou pěší dostupností centra, nákupní zóny na Pražské, městských sadů. Zastávka MHD i meziměstských spojů (mj. Jihlava, Jindřichův Hradec, Humpolec, Praha) prakticky před domem.

Měsíční platby 6000 Kč nájemné a 5500 Kč poplatky (plyn - topení a sporák, elektřina, voda, wifi, radio, televize).

K dispozici od dle dohody kdykoliv od ledna 2019.

Flat (1 bedroom, kitchen+livingroom) for rent in central part of Pelhřimov. Situated in ground floor of family house, shared terace and garden available. The house itshelf is partly rented out (office, physiotherapy).

Fully equipped kitchen (built in fridge with freezer, dish washing machine, electric oven, gas plate), partly equipped bedroom (wardrobe), double bed is not available anymore, other furniture available if needed. Bathroom offer both, bath and shower.

Excellent location - near towncenter, shopping zone, bus stop (with direct connection to Prague, Humpolec, Jihlava or Jindrichuv Hradec).

Monthly rent - 6 000 Kč plus 5 500 Kč fees (gas (mostly for heating), water, electricity, wifi, radio, tv fees)

Available upon agreement from January 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu489652
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.