Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyLibušina, Olomouc - Bělidla, Olomoucký kraj

Libušina, Olomouc - Bělidla, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena4 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 296 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nadstandartně vybavený byt o velikosti 3+kk v klidné lokalitě s vynikající dostupností v rámci Olomouce.

Bytová jednotka prošla v letech 2012 – 2014 kompletní rekonstrukcí včetně výměny veškerých inženýrských sítí.

Dispozičně je byt řešen jako vstupní hala s šatnou plynule navazující na kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem. V zádveří je umístěna praktická šatna s posuvnými dveřmi. Vstupní prostor je slunný díky francouzskému oknu vedoucímu na pavlač, která je sdílená pouze s jednou další domácností. Kuchyň je vybavena vestavnými spotřebiči zn. Electrolux a Bosch, kuchyňkou linkou z kvalitních materiálů a vestavnou kuchňskou skříní na míru. Obývací pokoj je orientován na východ, dominantou prostoru je masivní stěna s dýhovanou knihovnou na míru a krbová kamna Romotop LUGO s vnějším přívodem vzduchu a elektronickou řídící jednotkou. Všechny prostory jsou vytápěny podlahovým topením, podlaha je položena břidlicovým kamenem s výjimkou jednoho z pokojů, kde je podlaha z masivního kartáčovaného dubu. Oba pokoje jsou neprůchozí, přístupné z obytné části. V pokoji s dubovou podlahou je na míru dělaná vestavná skříň, výhled do klidné ulice s panoramem Svatého Kopečku je orientovaný taktéž východně. Druhý pokoj je orientován na jihozápad s výhledem do dvora. Koupelna s vanou (160cm) a dvěma umyvadly je oddělena od samostatné toalety se závěsným WC. V prostoru se nachází i praktická úklidová komora. Úložné prostory jsou řešeny vestavěným patrem přístupným ze vstupní haly. V bytě je rozvedena inteligentní elektroinstalace zn. NIKO, každý pokoj má vlastní termostat. Výška stropů 3,7m umožňuje v pokojích umístit vestavné patro, do budoucna je zde pro tento účel uzpůsobena elektroinstalace.

V celém bytě jsou osazena plastová okna s šestikomorovým profilem a izolačními trojskly. Okna situovaná na pavlač jsou opatřena bezpečnostním sklem, zámky klik a krytá automatickými předokenními roletami se sítí proti hmyzu. Okna do ulice jsou vybavena manuálně ovládanými předokenními žaluziemi. Vstupní bezpečnostní dveře 3. bezpečnostní třídy zn. Sherlock jsou opatřeny protipožární vložkou.

Byt má nízké provozní náklady, stejně tak i náklady na správu a údržbu domu.

Pro majitele bytů je k dispozici vlastní zatravněný dvůr s hřištěm pro děti a posezením pro dospělé, jakož i podíl na sklepních prostorách a kolárně.

Několik desítek metrů od domu se nachází cyklostezka a upravené okolí řeky Bystřičky.

Z lokality je výborná dostupnost na dálniční sjezdy a silnice směr Přerov, Šternberk a Hranice. Tramvajová zastávka je vzdálená asi 5 min. chůzí, centrum a hlavní nádraží asi 20 min. chůzí. Přímo v ulici se nachází prodejna potravin, cca 1 km je vzdálené nákupní centrum Bělidla. Základní a mateřská škola je vzdálena asi 350 m.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490520
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.