Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 395 m² bez realitkyOtmarov - Otmarov, Jihomoravský kraj

Otmarov - Otmarov, Jihomoravský kraj
Cena4 193 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 782 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk v obci Otmarov, okr. Brno - venkov. Jedná se o novostavbu moderního kvalitně postaveného rodinného domu se zahradou a vjezdem na pozemek. Jedná se o samostatně stojící přízemní dvojdům se sedlovou střechou a obytným podkrovím.

Pozemek je rovinatý, situovaný v proluce mezi samostatně stojícími domy. Celková plocha parcely činní 395 m2, zastavěná plocha domu je 110 m2, užitná plocha je 160 m2.

IS - elektřina, voda, plyn, kanalizace.

Uvedená cena je za pozemek a dům ve fázi hotové hrubé stavby včetně oken, fasády s probarvenou fasádní omítkou a kompletního připojení domu k IS (veškeré přípojky včetně vodoměrné šachty). Finální dokončení domu na klíč je možné dohodnout se stávající stavební firmou, případně realizovat ve vlastní režii. Zbývá dokončit: interiérové zárubně a dveře, sanita koupelen a WC, podlahové krytiny, plynový kotel a otopná tělesa, zábradlí schodiště a kuchyňská linka.

Hlavní technické parametry projektu: Dům je postavený z tvárnic Porotherm, střešní krytina betonová taška Bramac, třísložkový komín Schiedel, dřevěná eurookna s izolačním trojsklem, fasáda je nadstandardně zateplená, topení a ohřev vody centrální, elektrokotel, elektrické podlahové topení. K parcele je možné přikoupit dalších navazujících 500 až 1000 m2 pozemku za dohodnutou cenu (z toho 112 m2 tvoří podíl na zadní příjezdové cestě), garáž lze přistavět za domem.

Další technické specifikace je možné shlédnout v projektové dokumentaci.

Dispozice:

1. NP - zádveří, WC se sprchou a umyvadlem, chodba se schodištěm, technická místnost, spíž, obývací pokoj s kuchyňským koutem.

2. NP - podkroví - chodba, tři pokoje se samostatnými vstupy, prostorná koupelna s vanou, toaletou a umyvadlem.

Půda - velký podkrovní prostor vhodný i pro vestavbu dalšího pokoje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu490900
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha395
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.