Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 25 m² bez realitkyOpletalova , Praha - Nové Město

Opletalova , Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Měsíční nájemné330 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč


Nabizime pronajem kancelari v centru Prahy. Kancelare jsou od 12 do 300 m2. Vyborna dostupnost k MHD: Mustek, Muzeum a Hlavni Nadrazi v 1 min chuze. 5 metru k Vaclavskemu Namesti. Je mozne si pronajmout nabytek za 1/10 porizovaci ceny za rok. Mate moznost pripojeni k internetu az 100 Mb/s a telefonu. V patre mate kuchyn a WC. Zasedaci mistnosti, postovni schranka, recepce a 24 hodinova ostraha budovy jsou samozrejmostmi.

Cena je 330 kc/m2 bez poplatku. Nabidka primo od majitele. V pripade zajmu - slozite kauci ve vysi mesicniho najmu bez poplatku a DPH, a dostanete fakturu se splatnosti.

Mame-li kancelar ktera by mohla Vam vychovovat se muzete informovat telefonicky na: 777778321

Office center in the center of Prague. We can offer you from 12 up to 300 m2 per office. We can offer to each office internet, telephone and furniture. The building has two conference rooms, reception, elevator, 24 hour security guard and mailbox. Offer directly from owner. For more information contact: 777778321

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu49149
DispoziceOstatní
Podlaží1
Plocha kanceláře25
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.