Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyNa Tržišti, Benešov - Benešov u Prahy, Středočeský kraj

Na Tržišti, Benešov - Benešov u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 390 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den. Dovolte nám nabídnout k prodeji byt 3+1 po většinové rekonstrukci. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlového domu a má rozlohu 83 m2. Součástí bytu je sklepní koje a společné prostory domu. V domě jsou dva vchody a pouze 6 bytových jednotek na vchod.

Byt se skládá z: kuchyně 8,0 m2, obývacího pokoje 25,4 m2, ložnice 16,2 m2, dětského pokoje 15,5 m2, koupelny 4,1 m2, WC 0,8 m2, předsíně 6,0 m2, sklepní koje 6,7 m2 a balkonu 2,8 m2. Celková výměra podlahové plochy bytu s příslušenstvím je 85,5 m2.

Vstup do bytu je zajištěn bezpečnostními a protipožárními dveřmi. Byt má plastová okna s dvojsklem, která jsou vybavena bezpečnostní fólii. Všechna okna jsou opatřena žaluziemi. Balkonové dveře a okna v ostatních pokojích jsou vybavena sítěmi proti hmyzu. V koupelně je instalována rohová vana, topný žebřík a celé místnosti vévodí deska z litého mramoru. WC je závěsné s podmítkovým modulem (Geberit).

Dětský pokoj má zateplenou podlahu a strop v podhledu ze sádrokartonu. Na podlaze je položena plovoucí podlaha (Balterio). V kuchyni je rohová linka od firmy ELNAR s přípravou pro vestavěnou myčku a velká potravinová skříň. V chodbě jsou dvě nové prostorné vestavné skříně od firmy Indeco. Z chodby do obývacího pokoje vedou posuvné dveře, ostatní dveře jsou od SAPELI (1x ve stejném odstínu včetně obložky budou předány v originálním balení a jsou určeny k rekonstrukci dveří mezi obývacím pokojem a ložnicí).

V bytě je nová elektroinstalace v mědi včetně nového rozvaděče s přípravou na HDO. Všechny přístroje (zásuvky a vypínače) jsou od firmy LEGRAND. V podlahových lištách a jednotlivých v přístrojích na zdech jsou vedeny: datový kabel od WI-FI antény (vysílač je umístěn na protějším domě), koax od STA a od paraboly satelitu, reproduktorový kabel.

Vybavení bytu:

- kuchyňská linka s přípravou na myčku a další nábytek v kuchyni,

- vestavné skříně v předsíni,

- vestavná skříň v ložnici,

- koupelna (bez pračky) a WC dle foto,

- bezpečnostní protipožární dveře od firmy NAPAKO (bezpečnostní třída 3).

Další informace:

- pro bytový dům je vyhotoven PENB a energetická náročnost budovy je F,

- v celém domě jsou plastové stoupačky pro studenou a teplou vodu,

- dům je napojen na centrální vytápění (po rekonstrukci dochází ke zlevňování ceny za teplo),

- kompletní občanská vybavenost: MŠ a ZŠ ve vzdálenosti 350 m, nemocnice 350 m, Masarykovo náměstí 600 m (centrum), výborné spojení do Prahy pomocí vlakových a autobusových spojů napojených na PID (obě nádraží 750 m), obchodní dům LIDL 450 m,

- parkování je možné před domem,

- k nastěhování XI/2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491779
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.