Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+kk • 337 m² bez realitkyPředvoje, Praha - Veleslavín

Předvoje, Praha - VeleslavínČástečně vybaveno
Cena20 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 84 819 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velkoryse řešenou nadstandardní řadovou rodinnou vilu, s dispozicí 7+kk, situovanou v krásné rezidenční části Prahy 6, nedaleko obory Hvězda v ulici Předvoje 427/16. Dům je umístěný v rezidenční, klidné lokalitě, s velmi dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností, s dostatkem možností pro sport i relaxaci. Zastávka MHD (tramvaj, bus) je ve vzdálenosti 150 metrů. Stanice Petřiny na trase A metra je pak vzdálena ca 350 metrů. Obora Hvězda je vzdálena rovněž ca 300 metrů a sportovní a rekreační areál Ladronka pak ca 1,5 km. V blízkosti domu je několik obchodů, restaurace, základní škola, gymnázium a dále pak mezinárodní školy - ISP Nebušice (7km), PBS (Vlastina Campus – 2,5 km), Francouzské lyceum (7km). Snadná dostupnost na letiště Václava Havla (9km) přímým autobusem linky č 191.

Jedná se o třípatrový, koncový řadový dům s volným severním štítem. Dům je usazen na betonových pasech, není podsklepený, má dvě nadzemní podlaží a dvě podkroví. Podkroví je kryté sedlovou střechou imitující střechu mansardovou. Dům je zděný z keramických cihelných bloků Porotherm. Stropy jsou železobetonové. Strop nad posledním patrem je zateplen minerální plstí. Zastavěná plocha jednotlivých podlaží činí 398,47 m2, podlahová plocha potom 337m2. Dům je umístěn na vlastním pozemku o rozloze necelých 500 m2. Před domem směrem do ulice je dlážděné nádvoří, v zadní části zahrady pak zahloubený venkovní bazén.

Dům byl kolaudován v roce 1995. V přízemí se nachází vstupní chodba, ze které se vchází do několika technických místností (kotelna, prádelna, sklad, WC), garáže a na zahradu. V 1. patře vcházíme přímo do velkého, slunného obývacího pokoje se zimní zahradou a vstupem na balkon, částečně spojeného s kuchyňským koutem. U kuchyně je navíc prostorná, odvětrávaná spíž. Dále je zde pokoj, rovněž se zimní zahradou, sloužící jako pracovna/ knihovna. Ve 2. patře je k dispozici hlavní ložnice s vlastní koupelnou (sprchový kout), dva dětské pokoje (u obou je vždy pěkný balkon), velká koupelna (vana, toaleta, bidet) a samostatná toaleta. Ve 3. patře je velká pracovna, ložnice s balkonem, koupelna se sprchovým koutem, toaleta a menší místnost, vhodná k uložení věcí. Zde je také vstup na půdu. Na podlahách jsou převážně koberce, v obývacím pokoji kazetové parkety, v chodbě a koupelnách dlažba. V domě je dostatek úložného prostoru (několik vestavěných skříní), vlastní plynové topení a ohřev vody De Dietrich, plastová okna, ve 2. a 3. patře v kombinaci s dřevěnými okny VELUX, centrální vysavač SMART, zabezpečovací systém, klimatizace TOSHIBA. K domu náleží velmi pěkná, udržovaná zahrada o výměře 287 m2 se zahloubeným venkovním bazénem Waterair s whirpoolem, protiproudem, světlem a vytápěním. Je orientovaná převážně na jih, v zadní části domu, což spolu se vzrostlými živými ploty zajišťuje dostatek soukromí. Přední část zahrady je upravená zámkovou dlažbou, takže zde lze parkovat druhý vůz. Vjezd do garáže i vrata na DO.

Dům je dobře udržovaný. Je volný k nastěhování ihned, ideální pro velkou rodinu, případně pro firmu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491888
Dispozice7+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha337
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.