Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 300 m² bez realitkyTurovice - Turovice, Olomoucký kraj

Turovice - Turovice, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dvougenerační plně podsklepený dvoupatrový rodinný dům o dispozici 5+1 s celkovou obytnou plochou 177 m2. Dům byl postaven v 50. letech z tvárnic a pálených cihel a je orientovaný na jih.

Vstup do domu je řešen zastřešenou a zateplenou verandou. Za vchodovými dveřmi se nachází chodba, záchod a žulové schodiště. Ve zvýšeném přízemí se dále nachází kuchyň, jídelna, obývací pokoj, ložnice, spíž a koupelna. V celém přízemí je jednotná podlaha z původních dřevěných sládaných parket (v kuchyni překryté linem).

V prvním patře je velký pokoj s přívodem vody (možnost dodělání kuchyňské linky a/nebo koupelny), ložnice a komora. Naproti schodišti je vstup na půdu. Z půdy vede schodiště do podroví, které je dostatečně vysoké a umožňuje dodělání dalších pokojů.

Pod celým domem je sklep o čtyřech místnostech, chodbě, úložném prostoru pod schodištěm a garáži.

Výměry a plánky viz fotodokumentace.

Elektřina je v původním stavu, vytápění v celém domě je v současnosti řešeno elektrickými akumulačními kamny (původně byl dům vytápěn horkovzdušně pomocí vestavněného kotle ve sklepě a teplovodů s výústí v každém pokoji v obou patrech - dlouhodobě nepoužíváné, pravděpodobně funkční). Střecha je sedlová, eternitová, plně podbitá dřevěnými deskami (plně zaklopená).

Přívod vody je řešen vlastní studnou a zároveň městským vodovodem. Výhradně je využívána voda ze studny, která je pitná a plně vyhovující.

Odpad řešen vlastní žumpou s dvojitým trativodem.

Součástí nabídky je plně oplocená zahrada o výměře 2750 m2, rozdělená na 3 části. Na druhé části zahrady je velký skleník a zahradní dům s druhou garáží a úložnými prostory (v minulosti sloužil jako obytný).

Po domluvě je možnost odkoupit sad o výměře 2950 m2, který navazuje na zahradu, je oplocený a z druhé strany je přístupný pomocí asfaltové příjezdové cesty a cca 20 m nezpevěné obecní cesty.

Videoprohlídka: https://photos.app.goo.gl/UrW7oWg9Nuh6FtfN2

O ceně je možno jednat.

Kontakt: 737 582 109

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu492266
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha300
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.