Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 61 m² bez realitkyKarla Maye, Ústí nad Labem - Brná nad Labem, Ústecký kraj

Karla Maye, Ústí nad Labem - Brná nad Labem, Ústecký krajVybaveno
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chata 61m2, Karla Maye č.ev: 728, pozemek 616m2, UL – Brná

Nabízím k prodeji rekreační chatu s otevřeným / variantním půdorysem se světlostí 2,7m, aktuálně koncipovanou jako 2kk, se schválenou projektovou dokumentací řešící podkroví, v krásné a klidné lokalitě v Brné nad Labem. Projekčně řešena jako pasivní dřevostavba s dřevěnými výplněmi s izolačními trojskly (francouzská okna s bezpečnostním sklem), dřevěná lakovaná podlaha tl. 27mm, lihový krb, celoroční přívod pitné vody, přívod dešťové vody z nádrže, 3-fázový proud vč. HDO kabelu, proudový jistič v celé chatě, ABB Tango zásuvky (i na balkoně) , 4m3 plastová splašková jímka, 6m3 plastová jímka na dešťovou vodu k recyklaci dešťové vody, přívod el. kabelu k příjezdové bráně (příprava pro pojezdovou bránu), zpevněná přístupová cesta černou plastovou zátěžovou zatravňovací tvárnicí. Kuchyňská linka, sklo-keramická deska vč. trouby, myčka, lednice, mrazák. Koupelna vč. toalety, sprchový kout, roh pro umístění pračky. Zahrada disponuje vzrostlými plodícími stromy a keři (10ks broskví, 6ks meruněk, 2ks slivoň, 1ks třešeň, 2ks jabloň, 1ks švestka, 5ks rybíz červený, 3ks rybíz černý, 2ks josta, 2ks ostružina, 2ks angrešt, 3ks malina (i celoročně plodící). Součástí ceny je i schválená projektová dokumentace na nástavbu podkroví, která rozšířuje obytný prostor o 57,4m2.

Recreational Hat for sale 61m2, located in Ústi nad Labem – Brná, street Karla Maye č.ev: 728,

I am offering Recreational furnished Hat in beautiful, calmly and preferred location in Ústí nad Labem with land of 616m2. Wooden house with passive structure also with 3-glass frame of windows, electricity, water and sewage connections (4m3 plastic tank), rain water reservoir 6m3 plastic tank, building preparation for electric gateway. House is accessible by car. The garden have lot of trees and bushes (10pcs peach, 6pcs apricot, 2 plum tree, 1 cherry tree, 2 apple trees, 1 plum, 5pcs currant red, 3pcs currant black, 2pcs jost, 2pcs blackberry, 2pcs gooseberry, 3pcs raspberry). Part of the price is also the approved Project Documentation for Extension of the Attic.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu492567
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha61
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.