Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 79 m² bez realitkyNa Fialce, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský kraj

Na Fialce, Říčany - Říčany u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce21 500 Kč


Nabízím k pronájmu moderní, mezonetový byt se dvěma terasami a s parkovacím místem pro dvě auta v podzemní garáži. Byt se nachází v posledním patře tříposchoďového domu. Vchodem se vejde do prostorné vstupní haly odkud vedou schody nahoru, v horní části se pak nachází obytný prostor. Výměra vnitřních prostorů je 78,6 m², výměra teras 41,7 m². Byt je částečně vybavený. Součástí kuchyňské linky jsou moderní spotřebiče - – velká lednička v americkém stylu, mrazák, pračka, horkovzdušná trouba a myčka, v kuchyni je také barový pult s židlemi. V bytě se dále nachází pračka a vestavěné skříně. Na terase je k dispozici velký, plynový gril a jídelní stůl se 6 židlemi. K dispozici je bezdrátové připojení k internetu za 300 Kč měsíčně. Poplatky nezahrnují cenu za elektřinu, která se účtuje zvlášť dle aktuální spotřeby.

Prostranství mezi budovami je koncipováno jako odpočinková zóna s lavičkami, parkem a s fontánou, v areálu jsou také dvě dětská hřiště. V bezprostřední blízkosti se nachází centrum Na Fialce, které nabízí množství sportovních I kulturních aktivit (bazén, posilovna, kino, divadlo I restaurace). Samotná lokalita je velmi klidná, ale zároveň dobře dostupná vzhledem k blízkosti od centra Říčan. Vlakové nádraží s přímým spojem do centra Prahy je vzdáleno jen 350 m, autobusová zastávka s přímým spojem na metro Opatov jen několik minut pěšky. Cesta autem trvá do centra Prahy 20 minut.

V případě zájmu je kontaktní telefon: 602790132/ the contact number: 602790132

A spacious modern maisonette apartment with two large terraces and lift and 2 parking space in the underground parking. The apartment is perfect for a professional couple looking to enjoy the living space. The internal size of the apartment is 78,6m2 and the combined size of both terraces is 41,7 m2. The bottom floor consists of spacious entrance hall with a staircase leading up to the living area. The kitchen is fully fitted with built-in appliances – electric hob, oven, microwave, and dishwasher. The kitchen also features an American style fridge and freezer combination with water and ice machine. In the bathroom is a bath with washing machine provided. The apartment is rented with a fully equipped terrace which features a large gas BBQ, and outside dining table with 6 chairs. The fiber internet connection is available for 300kc/month and built-in air conditioning. The cost of utilities excludes the electricity, which is charged separately according to the consumption of tenants.

The apartment is a part of a newly built complex of 6 residential houses which includes two playgrounds for children and the relax zone with a fountain and benches. The complex is located in the calm neighbourhood, near a community centre Na Fialce which offers various sport and cultural activities as a gym, swimming pool, wellness, cinema, theatre and a restaurant.

Within 350 meters is the Ricany train station, which can get you to Hlavni Nadrazi (Prague main station) in 20 minutes. There is also bus service available for connection to metro. Driving time to a Prague city centre by car is 20 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493120
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.