Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+1 • 300 m² bez realitkyProstřední, Praha - Michle

Prostřední, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné80 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce100 000 Kč


Pronajmeme řadový RD 6+1 v klidné a tiché lokalitě Prahy 4 Michle s obytnou plochou cca 300m2, možno i částečně zařízený. Dům byl zrekonstruován v roce 2004, má prostorný sklep, velkou plně zařízenou kuchyň (vestavěné spotřebiče - sklo-keramická deska, trouba, myčka, americká lednice s mrazákem a zásobníkem na led), tři koupelny (v přízemí toaleta, v prvním a druhém patře koupelny s vanou i sprchovým koutem), zahradu cca 250m2 a dvě garáže. K dispozici EZS a kamerový systém. V docházkové vzdálenosti je MHD, školy, školky, poliklinika.

We rent a house, 6+1, in a quiet locality of Prague 4, Michle, around 300m2, possibly partly equipped. The house was renovated in 2004 and has a spacious basement, big kitchen, 3 bathrooms, nice garden around 250m2 and two garages. EZS and camera system included. Public transporation to the centre in a short distance as well as schools, kindegartens and hospital.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493139
Dispozice6+1
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha300
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.