Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 270 m² bez realitkyLužany - Lužany u Jičína, Královéhradecký kraj

Lužany - Lužany u Jičína, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme dva samostatně stojící domy a stodolu. První z domů je roubená chaloupka, původně výměnek o užitné ploše 45 m. Tato roubenka byla kompletně zrekonstruována. Bylo zachováno původní roubení a část oken. Nově byla zhotovena střecha a podlahy, veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina). Dispoziční řešení: vstup do chodby, po pravé straně obývací pokoj s jídelnou a po levé kuchyňka, ze které se vstupuje do koupelny. V koupelně je WC, sprchový kout a umyvadlo. Ohřev teplé vody zajišťuje instalovaný bojler. Z chodby se po dřevěném schodišti vstupuje do ložnice v podkroví. Roubenku je možné okamžitě užívat

Druhý dům je z roku 1770. Má sedlovou střechu, z části je roubený a z části z pískovcových kvádrů (tato část momentálně slouží jako dílna, jsou zde klenuté stropy). Dispoziční řešení roubené části domu: vstup do chodby, dále po pravé straně vstup do pokoje, na půdu a do sklepa. Po levé straně do druhého pokoje. Tento dům je určen k rekonstrukci.

Tyto dvě budovy a stodola tvoří uzavřený dvůr. Všechny budovy jsou vyklizeny. Za dvorem je rozlehlá udržovaná zahrada, plná vzrostlých, ovocných stromů (převážně jabloně, ořešáky, třešně a slivoně). Celý pozemek je oplocen a má rozlohu 5546 K pozemku je nově zbudovaná zpevněná příjezdová cesta. Na pozemku je před roubenou chalupou možnost parkování 4 aut. Na pozemku je obecní kanalizace, elektřina, vodovod a studna se sloupcem vody 1,2 m.

V obci Lužany je základní občanská vybavenost: škola, kostel, pošta, OÚ, knihovna, kino, dva obchody, koupaliště a kemp. Město Jičín je vzdálené 8,5 km. V okolí se nachází hrad Pecka, Prachovské skály, Zoo Dvůr Králové.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494606
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha270
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.