Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyNa Vysočanských vinicích, Praha - Vysočany

Na Vysočanských vinicích, Praha - VysočanyČástečně vybaveno
Cena4 780 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 272 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 2+kk v osobním vlastnictví. Byt se nachází v novostavbě malého bytového domu. Jeho ložnice je orientována na východ, obývací pokoj a terasa na jih a jihozápad. Samotný byt má rozlohu 49 m2 K bytu náleží ještě terasa 5,5 m2 a sklep o výměře 2,5 m2.

Dům i byt jsou řešeny kvalitně z pohledu architektury i materiálů. Obytné místnosti jsou vybaveny vlýskovou dřevěnou podlahou v obytných místnostech, koupelna s WC keramickou dlažbou a obkladem. Okna jsou dřevěná euro, zasklená izolačním dvojsklem, vstupní dveře jsou bezpečnostní, vnitřní dveře dřevěné. Byt má domácí telefon, ve všech místnostech je zavedena společná televizní anténa, vytápění centrálními plynovými kotli.

Rezidenční dům z roku 2007 navozuje pocit, že bydlíte v městské vile, i když se jedná o bytový dům. Dům je totiž rozdělen do tři vilových budov propojených společnou třípodlažní podnoží. Stavba tak nejen opticky zapadá do okolního prostředí vilové čtvrti a nízkopodlažní zástavby, ale navíc umožňuje využívat těch nejlepších předností jižního svahu - tedy co největšího oslunění a co nejširšího výhledu na panoráma Prahy.

Lokalita je velmi dobře dopravně dostupná. Pokud sejdete pár desítek metrů dolů, budete u zastávky autobusu č. 151, kde vás dělí od stanice metra trasy B Vysočanská 2 minuty. Vyjděte kousek nahoru a stejný autobus vás vyveze ke stanici metra C na Proseku u supermarketu Billa. A jestliže chcete jet autem, je v dosahu minutové jízdy Kbelská radiála, která poskytuje rychlý a nekomplikovaný výjezd na Severojižní magistrálu a do centra Prahy anebo k teplické dálnici D8, dálnici na Ml. Boleslav D10, na Hradec Králové D11 či na Pražský okruh a k dalším důležitým pražským výpadovkám. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494794
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.