Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 41 m² bez realitkyBakalovo nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský kraj

Bakalovo nábřeží, Brno - Štýřice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena2 840 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 044 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám plně vybavený nadstandardně řešený byt 1+1 (užitná plocha 40,6 m² = byt + balkon + sklep) s balkonem ve 4.NP v cihlovém domě po revitalizace. Úspora oproti jiným prodejům je přibližně 400.000 Kč, neplatíte provizi realitní kanceláři (úspora cca 150 tisíc), velkou výhodou je ponechávané kompletní vybavení a zařízení bytu (úspora cca 250 tisíc), vysoký standard daného vybavení a zařízení bytu. Vhodné pro bydlení i k investici (bezproblémové pronajímání - blízkost centra města a administrativních komplexů vč. Spilberk Offiice Centre atd. ).Byt máte ihned ke komfortnímu užívání v lukrativní lokalitě města. Vypracováním smluv (základní znění smluv) hradím.

ZÁKLADNÍ POPIS BYTU:

Nadstandardně řešený byt 1+1 s balkonem ve 4.NP (dům má 6.NP) v cihlovém domě po revitalizace (zateplení fasády, střechy, plastová okna, apod.). Jedná se o byt o ploše 38,7 m2 (z toho 2,0 m2 je balkon), dle dokumentu prohlášení vlastníka nemovitosti (viz ukázka ve fotogalerii). Aktuální půdorys bytu viz půdorys ve fotogalerii. Byt se nachází v lukrativní lokalitě v centru města na adrese Bakalovo nábřeží 4/4, Brno-Štýřice. Orientace pokojů je na jihozápad, pokoje jsou krásně slunné a světlé. Všechny okna bytu jsou orientována do vnitrobloku, čímž je zajištěn absolutní klid. V domě je osobní výtah.

VYBAVENÍ BYTU A STAVEBNÍ ŘEŠENÍ:

Byt disponuje obytnou místnost, kuchyní, menší předsíňkou, koupelnou se sprchovým koutem, samostatně řešeným WC a balkonem. Byt má zděné jádro. Bezpečí v bytě je zajištěno certifikovanými bezpečnostními vstupními dveřmi SHERSLOCK K330/3 s požární odolností 30 minut, zvýšenou akustickou izolací na útlum 37 dB a především s 13 bezpečnostními čepy a bezpečnostním kováním. V obytné místnosti je provedena speciální akustická předstěna zvyšující komfort v odhlučnění od místností sousedního bytu. Na chodbě i v obytné místnosti jsou na míru dělané vestavné skříně (posuvné panely z barveného lakovaného skla Lacobel a velkoformátové zrcadlo). Na oknech jsou vnitřní žaluzie a sítě proti hmyzu. Na celou šíři balkonu je instalován systémový věšák na prádlo. Součástí bytu je i kuchyňská linka a zděná spíž. Byt je prodáván s veškerým vybavením – nová pračka třídy A+++ (záruka do 08/2019), kombinovaná lednice s mrazákem třídy A++, kombinovaný sporák plyn + elektřina (záruka do 03/2018), manželská postel z borovicového dřeva, poličky z borovicového dřeva, velký pracovní stůl na kolečkách, dřevěný kuchyňský stůl a dvě dřevěné kuchyňské židle, poličky na WC i koupelně, veškeré osvětlení. Podlaha v obytné místnosti je dřevěná parketová (povrch opatřen dvousložkovým lakem pro vysoké mechanické zatížení), v ostatních místnostech je keramická dlažba.

SOUČÁSTI BYTU:

Součástí bytu je i nadstandardně řešený zděný sklep. Přístup do sklepa přes plechové dveře s bezpečnostním kováním a 4 pasivními čepy proti vysazení dveří (obsah sklepu je možné bez problémů pojistit). Ve sklepě je na míru dělaný variabilní policový systém z lakovaných OSB desek. Výmalba sklepa je ze speciální omyvatelné barvy/nátěru. V čele zdi jsou kotveny dva držáky na kolo.

PODROBNOSTI - ROZVODY ELEKTŘINY, INTERNET, PLYN, VYTÁPĚNÍ:

Rozvody elektřiny v bytě jsou provedeny již v mědi. Do bytu je přiveden internet a kabelová televize od UPC, již se výhledově plánuje i přivedení Netbox, který má své rozvody dovedeny až k domu. Vytápění bytu je pomocí otopných těles a registru (koupelna), rozvod tepla je z výměníkové stanice umístěné v domě. Do bytu je přiveden plyn.

SPOLEČNÉ PROSTORY V DOMĚ:

Byt je umístěn v chytře řešeném domě, který disponuje spoustou společných prostor, které je možné využívat. Celoročně lze využívat 6 sušáren, každý vchod má svoji vlastní kočárkárnu/kolárnu.

OBČASNKÁ VYBAVENOST V OKOLÍ:

V blízkém okolí domu je veškerá občanská vybavenost – Nemocnice Milosrdných bratří (250 m), ZŠ (100 m), MŠ (250 m), Hospody a restaurace (od 150 m), Billa (250 m), OKAY market (150 m), Lidl 700 m, Albert (900 m), pekárna (200 m), vinotéka (200 m) Lékárna (300 m), Sklizeno (300 m), Kulturně-sportovní hala Rondo (200 m), Sportovní areál Moravská Slavia (100 m), Bauhaus (800 m), Hornbach (700 m), Mall (500 m), apod.

Sportovní vyžití v okolí je možné v areálu Moravské Slávie, dětské moderní hřiště a prolézačky přímo v přidruženém vnitrobloku, JumpPark Brno (400 m), Lanové centrum Jungle park (2 km), Koupaliště riviéra (2 km), dále je 40 m od vchodu hlavní brněnská cyklostezka vedoucí směrem k Olympii a na druhou stranu k Riviéře, Anthroposu a dále na Brněnskou přehradu.

DOPRAVNÍ DOSTUPNOST MHD:

Výborná dostupnost na MHD. Zastávka tramvaje č. 8 vzdálena 2 minut chůzí, zastávka tramvají 2, 5 a 6 je 5 minut chůzí. MHD do centra města (na zastávku Hlavní nádraží cca 5 minut).

PLATBY ZA SLUŽBY V DOMĚ A STAV FONDU OPRAV:

Měsíční platby za byt jsou velmi nízké. Stávající výše plateb od 07/2017 je zřejmá z přiložené fotografie/skenu ve fotogalerii. V dané částce je již zahrnuta splátka úvěru na revitalizaci domu v hodnotě 638,- Kč, která bude splácena již pouze 5 let, pak dojde ke zrušení této částky z rozpisu služeb. Zvlášť je platba za plyn a elektřinu, dle individuálních spotřeb (elektro cca 400 Kč, plyn cca 110 Kč).

Bytový dům má ve fondu dlouhodobě přijatých záloh (tzv. fond oprav) našetřeno cca 3 miliony korun.

INFORMACE PENB:

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) byl vypracován v 12/2016 a objekt těsně nevyšel do třídy C, ale je ve třídě D.

UVOLNĚNÍ BYTU:

Dohodou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494926
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.