Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 90 m² bez realitkyChudčická, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Chudčická, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím k pronájmu útulný byt 4 kk v blízkosti brněnské přehrady - vhodný pro rodinu s dětmi. Jedná se o novostavbu cihlového bytu v Brně Bystrci (Kamechy), na ulici Chudčická. Byt o výměře 90 m2 se nachází v 3. NP s prosluněným obývacím pokojem s kuchyňským koutem (25 m2). Ten disponuje krásnou kuchyňskou linkou Koryna vyrobenou na míru s vestavěnými spotřebiči (trouba, mikrovlnná trouba, myčka, sklokeramická varná deska, váha, lednice, systém třídění odpadu), částečně vybavena nádobím. Součástí obývacího pokoje je velká pohovka ve tvaru L, knihovna, konferenční stolek a televizní stolek. Součástí ložnice je manželská postel a komody. Další pokoj je vybaven roztahovací postelí, velkou skříní, komodou. Poslední pokoj je zařízený jako dětský (postel, skříň, psací stůl v růžové barvě, možno dohodnout přelepení). V pokojích krásné záclony a závěsy. Další úložné prostory v předsíni včetně velké šatní skříně. WC vybaveno toaletou a bidetem, koupelna vanou, další toaletou a 2 umyvadly. Možnost ponechat také pračku. Z obývacího pokoje je přístup na slunnou lodžii. Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. Dále je součástí bytu komora, která je přímo na patře vedle vstupních dveří vybavená velkým regálem. Pro nájemce bytu je k dispozici také kolárna/kočárkárna, která se nachází v přízemí domu a je zde dostatek prostoru pro kola i kočárky, dále sušárna. I když se byt nachází v klidné okrajové části Brna, je zde vynikající dostupnost MHD (bus 52, 54, E50, N98, tram.1), která jezdí často a pravidelně dokonce i v nočních hodinách. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (dětská hřiště, MŠ, ZŠ, obchody Albert, Sklizeno, večerka, lékaři, zubaři, kavárna, bar Hájenka a Putyka a Kam jinam - včetně beach volejbalových kurtů). Byt bude volný od 03/2020.

Oproti fotografiím bude byt vymalován bílou barvou.

Kauce 50000.

Náklady:

náklady na vytápění, teplou vodu a jiné je cca 4500 Kč měsíčně - dle dohody na zálohách (v tuto chvíli nastaveny spíše vyšší) plus elektřina. V domě zavedeno UPC.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495109
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.