Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 95 m² bez realitkyDvořákova, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj

Dvořákova, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné16 100 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce58 500 Kč


Pronájem kanceláří s vlastním parkováním v centru města Frýdek-Místek:

Vstup do prostoru pronájmu v 3.NP domu č.p.729 je z ulice Dvořákova, výhled je na ulici 8.pěšího pluku a na ulici Dvořákova. Je k dispozici 85 m2 plochy plus sociální zařízení. Každé patro má samostatné ústřední plynové topení a měření spotřeby plynu, vody a elektřiny, zástrčky pro TV, telefon a internet. Místnosti jsou klimatizovány. K dispozici jsou veřejná parkoviště na obou stranách objektu a je také možnost využití soukromého placeného parkoviště na ulici Dvořákova, kde jsou pro 3.NP jsou rezervována 2 parkovací místa. Prostory jsou použitelné pro kanceláře nebo byt, po rekonstrukci a rekolaudaci i pro jiné využití. Ceny jsou bez DPH.

K nastěhování ihned.

The entrance into space of lease in 3th floor is from the road Dvořákova. The view is on the street 8.pěšího pluku and on the road Dvořákova. In the floor is area 85 m2 plus sanitary facilities. The each floor has the separate central gas heating and measuring of consumption of gas, water and electricity, plugs to TV, phone and internet. Rooms are air-conditioned.The public parking are on the both roads and opportunity for private parking is available, too. For 3th floor are reserved 2 places. The space for lease is an excellent place for offices or flat and after reconstruction and approval of building office they are also suitable for other uses. Prices are without VAT.

The spaces will be released to the 1.1.2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495283
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru95
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.