Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 49 m² bez realitkyŠtětínská, Praha - Bohnice

Štětínská, Praha - BohniceČástečně vybaveno
Cena2 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 354 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt v družstevním vlastnictví o velikosti 1+kk(37m²) s lodžií (+6,67m²), sklepem (+1,5m²) a komorou v bytě (+cca 4m²), celkem cca 49,3m², v Praze 8 Bohnicích, se skvělou dostupností na metro C Kobylisy. Byt je velmi dobře udržovaný, ale v původním stavu. Rekonstrukci zajistíme. Byt je slunný, opatřen zasklenou lodžií s výhledem na nízké řadové domky se zahrádkami. Topení je dálkové s měřícími přístroji. Podlahy jsou řešeny kobercem a linem.

Dům je po revitalizaci (nová střecha, zateplení, plastová okna, vstupní dveře i schránky). Měsíční náklady na bydlení činí cca 2670 Kč, z toho FO 1330,-Kč.

Dům se nachází v klidné a žádané lokalitě plné vzrostlé zeleně a s veškerou občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti je prodejna LIDLU a zastávka MHD – bus jede cca 7 min. na metro C Kobylisy. V pěší vzdálenosti jsou školky, školy, gymnázium a střední i vysoká hotelová škola, poblíž je také obchodní centrum KRAKOV, prodejny Billa, Penny, poliklinika nebo aquapark ŠUTKA. Přímo před domem je dětské hřiště a příjemné parčíky, nedaleko je Čimický háj, Troja s Botanickou a Zoologickou zahradou. Parkovat lze před domem a ZDARMA.

Hypotéka je možna v případě zástavy jiné nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495347
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha49
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.