Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyUzbecká, Praha - Vršovice

Rezervováno
Uzbecká, Praha - VršoviceVybaveno
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel nabízím k prodeji světlý byt ve 12. patře o dispozici 3+kk a celkové ploše 85 m2 (93 m2 včetně lodžií) v atraktivní lokalitě Praha 10 - Vršovice. Byt je po nákladné rekonstrukci téměř za milion korun (nové podlahy, elektřina, kompletní odhlučnění zdí i stropů, luxusní kuchyňská linka se spotřebiči, vybavení bytu). Byt sestává z kuchyně propojené s velikým obývákem, 2 samostatnými neprůchozími pokoji, malou šatnou, chodby, prostorné koupelny s rohovou vanou a sprchovým koutem a samostatného WC. Byt před rokem prošel nákladnou rekonstrukcí (kromě WC a koupelny, které byly rekonstruovány před 10 lety). V celém bytě (kromě WC a koupelny) je nová vinylová podlaha s vysokou zátěžovou třídou a vzorem skandinávského dřeva. Byt je kompletně vybaven nábytkem, viz foto. Po obvodu zdí jsou prostorné lišty pro vedení a uschování kabelů. Nová elektřina v celém bytě. Světla jsou řešena stmívatelnými LED pásky ve stropě s možností dálkového ovládání přes wifi. Do bytu je připojen vysokorychlostní internet přes optický kabel společnosti Poda. V domě byly nedavno zrekonstruovány společné prostory. Do domu vedou 3 vchody (hlavní vchod, zadní bezbariérovývchod a vchod směrem ke garážím). Zároveň je možné využít 3 výtahy, z toho jeden nákladní. K bytu náleží sklepní kóje. Vytápění a voda jsou centrální. Dále je možné k bytu odkoupit garážové stání, ale není to podmínkou.

U domu je tramvajová/bus zastávka Koh-I-Noor (tram 6, 7, 22, 24, bus 101, 124, 139, 188) a je možné dostat se na metro A (Strašnická/Náměstí Míru) nebo metro C (I.P. Pavlova) do několika minut. V docházkové vzdálenosti je plná občanská vybavenost, včetně non-stop supermarketu Tesco Eden, školy, školky, restaurace a obchody, a také park na Čechově náměstí a nedaleké Havlíčkovy sady (Grébovka).

ZÁJEMCI: V případě zájmu pošlete E-MAIL (odpovězte na tento inzerát) nebo SMS. Prosím nevolejte, jsem přes den v práci, děkuji za pochopení.

RK nevolat!!!

Sunny apartment on the 12th floor, 3 + kk ​​85 m2 (93 m2 including loggia) in the attractive locality of Prague 10 - Vršovice. The apartment consists of a new kitchen with built-in appliances (6 months old) connected with a large living room, 2 separate bedrooms, small dressing room, corridors, spacious bathroom with corner bath and shower and separate toilet. The apartment underwent a costly reconstruction 6 months ago (except WC and bathroom, which were reconstructed 10 years ago). Part of the reconstruction of the apartment was the complete soundproofing of ceilings and walls. The whole apartment (except WC and bathroom) is a new vinyl floor with a high load-bearing class and a Scandinavian wood pattern. The apartment is fully furnished, see photo. The walls have spacious guides for cable management and storage. New electricity in the whole apartment. The lights are designed with dimmable LED tapes in the ceiling with remote wifi control. The high-speed internet is connected to the apartment via Poda's optical cable. There were recently renovated common areas in the house. There are 3 entrances to the house (main entrance, "barrier-free" entrance and entrance to garages). It is possible to use 3 lifts, one of which is a freight/cargo. The apartment has a cellar. Heating and water are central. It is also possible to buy a garage for the apartment, but it is not a prerequisite.

Right next to the house there is a tram stop Koh-I-Noor, where there are 4 trams (6, 7, 22, 24) and you can reach metro A (Strašnická / Náměstí Míru) or metro C (I.P. Pavlova) in a few minutes. Furthermore, there are buses 139, 124, 101 and 188. Within walking distance are full civic amenities, including a non-stop Tesco Eden supermarket, schools, kindergartens, restaurants and shops, as well as a park in Čechovo náměstí and the nearby Havlíčkovy sady (Grébovka ).

APPLICANTS: Please write an e-mail (reply to this ad) or send an SMS.

REA do not call !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495558
Dispozice3+kk
Podlaží12
Typ budovyPanel
Užitná plocha93
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.