Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+1 • 130 m² bez realitkyHusova, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Husova, Liberec - Liberec, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji luxusní prostorný mezonetový byt v prvním patře prvorepublikové vily o výměře 130 m². Byt je orientován povětšinou na jižní stranu. Součástí bytu jsou dva balkóny, prostorná garáž v domě rozměrem 35 m² a přilehlý sklep. K bytu patří 1/3 nebytových prostor domu. Byt prošel nákladnou a citlivou rekonstrukcí s respektem na historického ducha.

Do bytu se vchází halou (30 m²), ze které vstoupíte do jednotlivých místností, do kuchyně a obývacího pokoje s prosklenou apsidou (kuchyň 8 m² a obývací pokoj 24 m²) s balkónem (5 m²), z obýv.pokoje do pracovny s původními dekorativními vestavěnými dubovými skříněmi (9 m²), do ložnice (24 m²) a koupelny s toaletou a bidetem, sprchou a vanou. V ložnici, která sousedí s kuchyní a velkou koupelnou, se nachází dvě původní dubové skříně s typickým secesním obloukem pro manželskou postel. Výhledy z obývacích místností i ložnic jsou do vzrostlé zahrady vnitrobloku nebo na Husovu třídu. Pro děti jsou idealní pokoje na západní straně, kde jeden je ještě rozdělen horizontálně. V této části bytu je malá koupelna s toaletou. V obytných místnostech jsou parkety, plovoucí podlahy a dlažba. Energetická třída domu je neurčena, náklady na energie a plyn jsou pro 4člennou rodinu cc 4 tis./měs.

Kompletní občanská vybavenost v místě, nebo do 10 min.chůze - naproti domu - základní škola Husova, nadohled Technická univerzita, obchody, restaurace, supermarkety, pošta, banky, obchodní centrum. Výborná dopravní dostupnost do centra Liberce. Sportovní vyžití uspokojí nedaleký městský bazén s wellness nebo blízký lesopark kolem vodní nádrže Harcov.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu495648
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.