Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 43 m² bez realitkytřída Václava Klementa, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

třída Václava Klementa, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné11 800 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme k pronájmu od 1.2.2019 slunný byt 1+1 v centru Mladé Boleslavi. Situován na východ, vysoká okna zajišťují dlouhý přísun denního světla, hlavní místnost je navíc velmi prostorná. Byt se nachází ve zděném objektu přímo v centru města v blízkosti parků a s perfektní dopravní obslužností - 50m k autobusové zastávce. Pěšky 450 m do VŠ ŠKODA AUTO. Bytová jednotka umístěna v 1.patře. Byt je nový, po rekonstrukci. Koupelna plně vybavena-sprchový kout, k dispozici pračka. Nová kuchyňská linka - plyn.sporák, el.trouba, digestoř. V obývacím pokoji velká postel, lampa, noční stolek, šatní skříně a stůl. K dispozici sklep na úschovu kola. Možnost využití části zahrady po dohodě. Byt má vlastní kotel určený pro vytápění a ohřev vody a je určen pro bydlení max. dvou osob. Nájemné je požadováno ve výši 11 800,- Kč/měsíc včetně záloh na spotřebu vody, platí se předem. Nájemce si samostatně hradí zálohy na energie - elektřinu a plyn. Byt vhodný pro pár. Vratná kauce činí 20.000,- Kč

We offer for rent a sunny apartment 1 + 1 in the center of Mladá Boleslav. The apartment is orientated on the east side and is located in a brick building right in the city center near the parks and with excellent transport accessibility - 50m from the bus stop. The apartment unit is on the 1st floor. The apartment is new, after reconstruction. The bathroom is fully equipped with a shower and a washing machine. New kitchen unit - gas stove, el.owen, hood. The living room has a large bed, lamp, bedside table, wardrobe and table. Cellar storage available. Possibility to use part of the garden upon an agreement. The apartment has its own boiler designed for heating and water heating. Room is designed for housing of up to two persons (Possibility to share the costs). The rent is required in the amount of CZK 10,000 / month, paid in advance. The tenant pays separately the energy costs - electricity, gas and water. The refundable deposit is CZK 20,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496370
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.