Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 538 m² bez realitkyTrnová - Trnová u Plzně, Plzeňský kraj

Trnová - Trnová u Plzně, Plzeňský krajVybaveno
Cena19 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 80 578 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům kolaudovaný v roce 1998 je posazen do jihozápadního svahu v rozsáhlé zahradě na okraji obce s vlastní příjezdovou cestou. Prostorný dům nabízí ve třech podlažích veškeré zázemí a komfort.

Přízemí domu tvoří prostorný obývací pokoj s kachlovými kamny a výměníkem, plně vybavenou kuchyň se dvěma francouzskými okny, kterými lze projít na terasu a zahradu, jídelnu, vstupní prostor, šatnu, toaletu pro hosty, technické zázemí s plynovým kotlem a dvojgaráž s domácí dílnou. První podlaží nabídne 4 ložnice, velkou šatnu, koupelnu, WC, pokoj pro hosty s vlastní toaletou a koupelnou. Ve sníženém přízemí se nachází sauna, úložné prostory s vestavenými skříněmi, domácí kancelář, fitness.

Vybavení zahrnuje dřevěná eurookna s předokenními žaluziemi, dřevěné interiérové a vstupní dveře, masivní dřevěné podlahy a schodiště, zabezpečovací systém, telefonní přípojku, plynový kotel, vodu z vlastní studny. Zděný zahradní domek 3,5x9m. Venkovní zapuštěný bazén 4,8x11m před dokončením.

Dům je na překrásném místě uprostřed přírody na okraji rozsáhlých lesů, v obci je základní občanská vybavenost, dobrá dostupnost do Plzně (cca 13 km) autobusem, autem (cca 12 min).

Užitná plocha cca 538m2

Zastavěná plocha 245m2

Zahrada cca 2750m2

Pozemek 13.742m2

Sklep ne

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496434
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha538
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.