Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 371 m² bez realitkyBlšany - Liběšovice, Ústecký kraj

Blšany - Liběšovice, Ústecký kraj
Cena990 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 199 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o malé zemědělské stavení v malebné vesničce Liběšovice v Ústeckém kraji, okolí je klidné a tiché. Celá nemovitost k prodeji se skládá z obytného domu, kotelny, stodoly, dvora a zahrady.

Obytný dům má 2 obytná podlaží + nevyužitou půdu a je vhodný k rekonstrukci podle vašich představ. V nedávné době proběhla částečná revitalizace spočívající ve výměně oken a dveří za izolační s dvojsklem, provedení sádrokartonových podhledů v některých místnostech a hlavně v modernizaci ústředního vytápění.

Dům má 2 vchody, hlavní z ulice a vedlejší na dvůr. V přízemí vcházíte do vstupní haly, která propojuje všechny místnosti. Při pohledu z ulice v levé části domu je prostorná kuchyň s novou kuchyňskou linkou, za kuchyní je koupelna, WC, velká spíž a přímý vstup do kotelny. V pravé části je obývací pokoj. Dále můžete vystoupat po schodišti do patra, kde se nachází 3 obytné pokoje.

Zmiňovaná kotelna je po částečné modernizaci. Z dvora vedou do kotelny nové dveře a na podlaze je nová keramická dlažba. Vyměněn byl zdroj tepla i radiátory. Nyní je možné na jaře a na podzim pouze přitápět krbovými kamny v kuchyni, která mají teplovodní výměník a mohou temperovat další radiátory; v zimě je k dispozici nový automatický kotel splňující emisní třídu 4. Kotel natápí i zásobník na teplou vodu. Kotelna slouží částečně i jako dílna.

Ke kotelně přiléhá malá udírna, původně sušárna chmele.

Na západní straně je k domu přistavěna stodola. Plochou se jedná o největší objekt. Stodola má v hlavním prostoru nová vrata a nově vybetonovanou podlahu pro sklad uhlí, ve vedlejším prostoru je garáž vhodná pro osobní automobil. Prostor nad garáží má další patro a celá stavba má pochozí využitelnou půdu s přístupem po schodišti.

Ke stavení patří zahrada o výměře 173 m2, dále dlouhodobě pronajatá část obecních pozemků - předzahrádka a pokračovaní pole.

Obytná část má zastavěnou plochu přibližně 110 m2, kotelna 40 m2, udírna 5m2, stodola + garáž 140 m2 a dvůr 76 m2.

Stavení se nachází v katastrálním území Liběšovice, č. parc. 35.

Dům je částečně podsklepen a má vlastní studnu a jímku na splaškové vody, dostupné sítě jsou elektřina, vodovod, LTE, místní poskytovatel internetu Grape SC, televizní vysílání pozemní i satelitní. Do obce zajíždí pravidelná linka autobusu několikrát denně, k dispozici je místní hospoda a ve střediskové obci dotované kino.

Při požadavku na více informací se, prosím, obracejte na dostupné kontakty.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496702
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha371
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.