Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyLeoše Janáčka, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Rezervováno
Leoše Janáčka, Kladno - Kladno, Středočeský krajVybaveno
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný byt v OV. Byt se nachází v cihlovém domě (postaveném v roce 2002) ve 3. patře, o dispozici 3+1 a ploše 70 m2, v atraktivní lokalitě Kladno – centrum. Byt se skládá ze vstupní haly, kuchyně, obývacího pokoje, ložnice a pracovny/pokoje pro hosty (možno využít také jako dětský pokoj), koupelny (s vanou), toalety a lodžie. Kuchyně, pracovna a ložnice jsou situovány na východ, obývací pokoj a lodžie potom na jihozápad do klidné jednosměrné ulice se stromy (v místě je také možnost bezplatného parkování). Součástí společných prostor je také uzamykatelný sklep a vydlážděný vnitroblok (vhodný např. na bezpečné hraní pro děti).

V blízkosti domu je zastávka autobusů do Prahy (přímé spojení, cca 30 min, součástí Pražské integrované dopravy), případně je možné dojít/dojet na vlak a využít toho. V nejbližším okolí se nachází veškerá občanská vybavenost – školy, školky, úřady (Finanční úřad, Úřad práce ad.), pošta, nákupní centrum (OC Central), supermarkety (Lidl, Albert, Billa), řada stylových bister a kaváren, divadla, kino Sokol či kladenská pěší zóna a náměstí, kde se pravidelně v pátek konají farmářské trhy a v neposlední řadě také kladenský zámek s medvědáriem.

Byt je vhodný k bydlení i jako investice k pronájmu. Byt přenecháme téměř úplně vybavený, nebude třeba dalších investic.

RK nevolat, o spolupráci nemáme zájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu496974
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.