Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 112 m² bez realitkyRytířská, Praha - Staré Město

Rytířská, Praha - Staré MěstoČástečně vybaveno
Cena16 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 67 855 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivní nabídka bytu ke koupi v samém centru starého města s malebným výhledem přímo na Stavovské divadlo, nacházející se jen pár kroků od metra nebo tramvajové zastávky, v těsné blízkosti mnoha restaurací, barů a nákupních zón. Jedná se o slepou ulici končící u pěší zóny, tedy ulice není dopravně rušná, ale lze parkovat před domem na modrých zónách.

Byt je velmi světlý, nachází se ve 4. patře dobře udržovaného činžovního domu s výtahem a kamerovým systémem. V suterénu domu je k dispozici bazén, vířivka, sauna a fitness. Tyto služby jsou za poplatek, ale s výraznou slevou pro nájemníky a majitele bytů.

Jednotka se skládá ze 2 ložnic s výhledem na Stavovské divadlo a Karolinum, jedna z ložnic s malým balkónkem, dále plně zařízené kuchyně s jídelním koutem a vestavnou spíží, obývacího pokoje, prostorné vstupní haly s vestavěnými skříněmi, koupelny s vanou, WC, bidetem a extra WC. Satelit, alarm, parketové podlahy. Zálohy na služby činí cca 4.500 Kč/měs.

Exclusive offer of bright and centrally located 4th floor 2-bedroom apartment in a well maintained reconstructed building with lift and camera surveillance system, only steps to metro station Mustek, plenty of good restaurants, bars and shopping zones. The street ends there so it is safe from the traffic noise but there is a possibility to park in front of the building at the same time by the blue residential parking zones. The owners and tenants of all apartments in the building get a substantial discount for the on-site relax area with swimming pool, sauna, fitness and whirlpool which is located in the basement.

There is a fully fitted kitchen with built-in pantry and dining space, light living room, spacious hall with built-in wardrobes, and bedrooms both with views of the Stavovske Theater and Carolinum, one bedroom with small balcony. The building is one of the first of the Charles University built in the Gothic style.

Laundry room, bathroom with bath tub, bidet and toilet, extra toilet. Alarm, satellite, parquet floors. Monthly deposit for services is approx. CZK 4.500.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498257
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha112
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.