Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 117 m² bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Makedonská, Praha - StřížkovVybaveno • Výtah • Garáž
Cena8 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 048 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RK nevolat. Proto jsme na serveru BEZ Realitky!!!!!!! Nabízíme k prodeji bytovou jednotku ve vyhledávané čtvrti Praha 9, Střížkov. Bytová jednotka s celkovou dispozicí 3+kk, s podlahovou plochou 80 m2, se třemi terasami o celkové výměře 37 m2 a garážovým stáním v přízemí domu a úložnou kójí. Bytová jednotka se nachází v 6.NP šestipodlažního domu v docházkové vzdálenosti 4 min od metra “C” Střížkov.

Z prostorné chodby se vstupuje do jednotlivých místností bytu vč. komory, kde je umístěná pračka, sušička a vestavěná skřín. Hlavním společným prostorem je obývací pokoj s kuchyňským koutem. Plně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči (Siemens -indukční deska, komínová digestoř, myčka, vestavěna lednice, MW a multifunční trouba) a kamenou pracovní deskou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na dvě terasy. Hlavní terasa o velikosti 28 m2 je vybavena nemrznoucím vodovodním kohoutkem, který slouží k zalévaní či napouštění bazénku. Dále vybavená elektrickou zásuvkou. Druhá terasa o velikosti 7 m2 tvoří krásné zákoutí s květinami a má také el. zásuvku. Bytová jednotka díky svému umístnění v posledním podlaží a velkými francouzkými okny, téměř ve všech místnostech, je prosvětlená a působí velice vzdušným a útulným dojmem. Vstupní dveře na terasy a okna jsou vybavena sítěmi proti hmyzu. Druhou místností v bytě je dětský pokoj. Zajímavým stavebním prvkem je probíhající terasa kolem všech místností tohoto bytu. Z dětského pokoje je terasa nepřístupná. Poslední, třetí obytnou místností je ložnice rodičů. Na podlahách v ložnicích a obývacím pokoji je plovoucí podlaha. Koupelna a wc jsou samostatné místnosti. V koupelně je rohová vana, velké umyvadlo, vestavěné zrcadlo a skříňkový nábytek. Součástí je také otopný žebřík a instalované podlahové topení. Koupelna i wc mají dlažbu, keramický obklad. Skrze světlík v předsíni prochází do bytu světlo po celý den. Vytápění bytu je zajištěno centrálním vytápěním. Průkaz energetické náročnosti budovy B - úsporná. Ke společným prostorům v domě patří kočárkárna. K bytu je možné zakoupit garážové stání v ceně 350.000 Kč včetně koje (2,5) pod vlastním uzamžením na uložení sezónních věcí. Dopravní spojení do centra Prahy je otázkou několika minut /15 min Museum/. Lokalita Střížkova nabízí veškerou občanskou vybavenost - škola, školka, gymnazium, polikliniku, obchody. OC letňany 5 min autem. atd. Možné financovat hypetečím úvěrem. RK NEVOLAT !!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498402
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RizikaPrověřit »
Užitná plocha117
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.