Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 120 m² bez realitkyČeská, Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj

Česká, Prostějov - Prostějov, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nadstandardní byt v osobním vlastnictví o výměře 110 m2, resp. 120 m2 v novostavbě, zkolaudované v r. 2016 na ulici Česká v Prostějově. Do centra města je pěšky 500 m, což je cca 5 min chůze. K bytu náleží samostatný sklep, je to samostatná prostorná místnost s bezpečnými dveřmi. K bytu patří i jedno parkovací stání, které se nachází ve dvoře bytového domu – vjezd průjezdem. Dům vyniká svým zabezpečením – do dvora se vchází z ulice skrze uzamykatelný průchod vjezdem. Samotný dvůr je rozsáhlý, kromě parkování nabízí uživatelům domu velkou zónu k volnočasové relaxaci, je tam místo na grilování, dětské hřiště, je tam i příjemná udržovaná zeleň.

Byt nabízí komfort, protože má nadstandardní vybavení, rozložení a výhledy, má také veškeré zázemí a leží v příjemné lokalitě. Byt je atraktivní pro každého, kdo si cení klidu a bezpečí. Rodina zde může být v pohodě, protože děti si mohou hrát nebo se učit venku v zabezpečeném areálu. Samotné vstupní dveře do domu jsou umístěny až ve dvoře a jsou rovněž elektronicky zabezpečeny. V celém domě je pouze 5 bytů. Dům sice leží v centru města, ale je skvěle umístěn tak, že se žádný ruch nepociťuje.

Uvedený byt má většinou svých oken s balkonem orientovaných do romantické klidné uličky plné zeleně, okna z ložnice a koupelny směřují do dvorního areálu. Výhled z balkónu je úžasný, a jelikož se byt nalézá ve 3. patře, je možno nad okolními střechami pozorovat vzdálené stromy i krajinu. Protože byt zabírá celé podlaží, lze kromě celé chodby patra využít i dvěma schody oddělený prostor před vchodem do bytu, kam lze umístit např. botník apod. Na patře bytu jsou dveře vedoucí na rozlehlou společnou trasu domu, která směřuje do tichého dvora. Zde se lze opalovat nebo jinak relaxovat, letnit květiny apod. V přízemí domu je za vstupními dveřmi u schodiště prostor, kde lze např. nechávat kočárek.

Byt je 3+kk. Skládá se z ústředního otevřeného obývacího prostoru s propojenou kuchyní. V bytě je naproti vchodu komora, kterou lze užít jako odkládací prostor, spíž aj. Vedle je WC s umyvadlem. Z obývacího pokoje lze přímo vyjít na balkón nebo lze pokračovat směrem k další části bytu, kterou tvoří tři samostatné místnosti: pokoj, ložnice a nadstandardně vybavená koupelna s dalším WC, dvěma umyvadly, vanou, velkým sprchovým koutem aj. Kuchyň má kuchyňskou linku vyrobenou na míru s vestavnými spotřebiči. Ve stejném duchu jsou dveře i celé vnitřní vybavení bytu. Některé ze dveří se zasunují do zdi, v místnostech jsou plovoucí podlahy, v pokoji i ložnici jsou vestavěné skříně na míru, částečně je i vybaven obývací pokoj. V koupelně a samostatném WC je na podlaze keramická dlažba a na zdech obklady. Byt se provozuje za nízké měsíční náklady, protože je energeticky úsporný.

V pěším dosahu bytu je centrum města s kompletním kulturním a sociálním zázemím. V bezprostřední blízkosti se nachází škola, školka, jesle, rozlehlý park s dětským hřištěm, nemocnice, lékárna a nákupní střediska. Nedaleko je např. biokoridor Hloučela, cyklostezky i aquapark.

Byt prodávám proto, že jsem změnila životní plány, a tak byt nevyužiji. Byt prodávám za cenu, za kterou jsem ho zakoupila od stavitele. Byt je volný k nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu499402
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.