Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 196 m² bez realitkyVelké náměstí, Žlutice - Žlutice, Karlovarský kraj

Velké náměstí, Žlutice - Žlutice, Karlovarský krajVybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám dům na Velkém náměstí ve Žluticích, mimo hlavní silniční provoz. Dům je dvoupodlažní, po celkové rekonstrukci v roce 1999. V přízemí v pronajímaném prostoru (80 m2) sídlí pobočka České spořitelny. Dále zde je velká chodba (30 m2) a dvorek s krytým garážovým stáním. Součástí přízemí je i malá prodejnička (31 m2) s vchodem do ulice. Protože jde o centrum města poblíž hlavního nákupního střediska, je prodejnička vhodná pro provoz drobné živnosti.

V 1. NP je exkluzivní byt (104 m2) s kuchyní, předsíní, obývacím pokojem s přípojkou na krbová kamna, dvěma ložnicemi a velkou koupelnou, vybavenou dvěma umývadly, nadstandardní vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem. Druhé nadzemní podlaží je tvořeno půdou, připravenou pro půdní vestavbu s veškerými technickými přípojkami a se zabudovanými střešními a štítovými okny.

Pod větší částí domu se nachází prostorný sklep, vhodný pro skladování potravin či jako archiv na víno. Dům je napojen na městskou vodovodní a kanalizační síť, vytápění je zajištěno plynem ze zásobníku, umístěného v podzemí dvorku.

Nájemné inkasované od ČS může být významnou položkou pro splácení případné hypotéky za nákup domu. Byt v 1. NP je připraven k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501306
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha196
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.