Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 2000 m² bez realitkySmetanova Lhota - Smetanova Lhota, Jihočeský kraj

Smetanova Lhota - Smetanova Lhota, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji atypicky, citlivě zrekonstruovaný dům s permakulturní zahradou 2000 m2 v malé osadě u Smetanovy Lhoty, místní název Podelhota. Dům se nachází uprostřed luk, polí a lesů nad říčkou Skalice, s nádherným výhledem do kraje. Originální rekonstrukce byla provedena v souladu s udržitelným rozvojem, vše výlučně z přírodních materiálů. Obytná část sestává z pobytové kuchyně, prostorné ložnice a koupelny s WC. Jsou zde dvě akumulační sálavé pece s nahřívárnami, které jsou dimenzovány i na vytápění podkroví. Kromě obytných místností je v přízemí i prostorný špajz a druhá kuchyně - konzervárna s nezávislým vchodem přímo ze zahrady.

V domě jsou umělecky ztvárněné mozaiky a marocký štuk, ručně vyráběný originální nábytek z masívního dřeva, na míru přímo do prostoru, dřevěné masívní podlahy. Ve všech místnostech i ve štítech jsou nová dřevěná okna, v každé místnosti je jedno francouzské okno, všude jsou kulaté rohy. V přízemí se dále nachází dílna a technická místnost s novým komínem, která by se případně dala využít jako kotelna. Užitná plocha přízemí je 120 m2 a obdobnou plochu skýtá podkroví. Podkroví je připraveno pro vestavbu obytných místností, včetně otvoru pro schody, nové komíny. Vzhedem k podkrovnímu francouzskému oknu v západním štítě, které vede na zahradu je možné v domě vybudovat dvě bytové jednotky s oddělenými vchody. V přízemí se dále nachází vstup do sklepa, který má 20 m2, kde je také umístěna vodárna na pitnou vodu ze studny.

Objekt je napojen na vlastní studnu s čerpadlem, v létě je možné čerpat užitkovou vodu z řeky, která je zavedena na zahradu i do koupelny. Odpad je sveden do jímky (tříkomorové připravené pro kořenové čištění). V domě zůstane veškerý vestavěný nábytek (originálně řešené kuchyně, vybavení konzervárny, police i knihovny, vč. spotřebičů - 1x plynový sporák, 1x kombinovaný velkoplošný sporák (4 plynové hořáky, a 1 elektrická plotýnka), 1x el.trouba, 2x myčka Bosch A++, 2x lednice A+++, vertikální šuplíkový mrázak A+++, pračka AEG a sušička AEG oboje A++). Strategická poloha Smetanovy Lhoty je další výhoda tohoto domu, do Prahy, Českých Budějovic, Plzně i Tábora je dojezdový čas do 1 hodiny, do Příbrami a Milevska se dostanete do 30 minut a do Písku a Strakonic do 20 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501317
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha2 000
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.