Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 117 m² bez realitkyJakubské náměstí, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Jakubské náměstí, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Cena8 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 776 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exklusivní příležitost, prodej bytové jednotky 3+1, 117.45 m2, situované v centru města, na Jakubském náměstí, v těsné blízkosti náměstí Svobody a v docházkové vzdálenosti od Zelného trhu. Jedná se o jedinečnou investiční příležitost, nebo využití pro kancelářské účely, nebo místo pro rodinné bydlení. Lukrativní lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost.

Byt je umístěn v 5.NP/ 7 zrekonstruovaného cihlového domu s výtahem.Tato historická stavba prošla kompletní vnitřní rekonstrukcí, včetně vstupního portálu, výtahu, zvonků (intercom), zcela nového vytápěcího systému v suterénu, a dalších. Samotná jednotka byla renovována, parkety, podlahové krytiny, koupelna, WC, dlažba, keramický obklad.

CP 117.45 m2 (obývací pokoj 26 m2, pokoje 23,5 + 24,6 m2, předsíň 15,95 m2, kuchyň 13 m2, koupelna s vanou 4,5 m2, samostatné WC 1,55 m2, spíž 1.4 m2, balkon 5,3 + 1,65 m2. Výška stropů v bytě je 2.94 m. Veškerý nábytek je zahrnut jako součást prodeje.

Náklady na provoz bytu: 3.980 Kc - fond oprav + elektřina 850 Kč/měsíc

Bright and sunny, spacious flat, located on the 5th floor of an historic building in Jakubske Namesti in the city centre. Conveniently located for coffee shops and restaurants. Easy access to Trams (2 mins walk to Tram 4,5,6 and 9. 4 mins walk to tram 12,3 and 1).

A good living and entertaining space, suitable for dual business and residential use.

The flats are under personnel ownership, the building is of brick construction, has been reconstructed to modern standards, has a lift, an Intercom access system, and there is a communal gas central heating system in the basement.

The flat has high ceilings (2.9m), parquet floors, two spacious double bedrooms, one large living room, a large entrance hall leading to open plan kitchen. Bathroom, separate WC, and pantry. One large and one small balcony. Size 117 sq.m

All furniture, washing machine, and fitted appliances included in this offer. Includes fitted kitchen, built in dishwasher, built in fridge and freezer, glass top range, and built in oven.

Costs of operation of the flat: 3.980 CZK / month - repairs fund + electricity 850 CZK / month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501328
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha117
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.