Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyJihlavská, Praha - Michle

Rezervováno
Jihlavská, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Dispozičně výborně řešený byt 2+1 (53m2) 5 minut chůze od metra Budějovická a Kačerov. Slunný, se spousty úložného prostoru.

Co si přát víc? Třeba dva velké pokoje (22m2 a 13m2) a samostatnou kuchyň (9m2). Komfort mít topení a teplou vodu dálkově. Pronajmout si byt kompletně zařízený. Samostatnou toaletu. Klid. Ledničku, pračku i myčku v kuchyni. Možnost koupání se ve vaně i sprchování. Nebydlet v přízemí ani moc vysoko (byt je v 1 patře). Nová okna. Veškerou občanskou vybavenost mít skoro před domem. Výtah. Možnost vařit na moderním plynovém vařiči. Mít velký sušák v okně na západní stranu. Dostupnost internetu UPC a PODA. Prostorný botník a skříň na kabáty se zrcadlem v předsíni. Možnost si dát vlastní dětskou postýlku a přebalovací pult přímo vedle postele. Velké parkoviště před domem.

Zálohy na veškeré služby pro dvě osoby jsou 3.500,- .

K nastěhování od 26.2. 2019.

Byt není určen pro kuřáky a majitele psů a koček.

Vratná kauce 30.000,-

Well designed apartment 2 + 1 (53m2) 5 minutes walk from the Budějovická and Kačerov metro stations. Sunny, with plenty of storage space.

What more do you want? For example, two large rooms (22m2 and 13m2) and a separate kitchen (9m2). Comfort to have heating and hot water remotely. Rent an apartment completely furnished. Separate toilet. Calm. Possibility to bath in the bath or make a shower. Refrigerator, washing machine and dishwasher in the kitchen. Do not live on the ground floor or too high (apartment is on 1 floor). New windows. Shops, schools, restaurants, bars and childrens plays are in front of the house. Lift. Possibility to cook on a modern gas cooker. Have a big drier in the window on the west side of building. Internet access UPC and PODA. Large shoe and coat cabinet with mirror in the hall. Possibility to have childrens bed and a baby changing table next to the bed. Large parking space in front of the house.

Advances for all services for two people are 3.500, -

You can move in 26.2.2019

The apartment is not designed for smokers and owners of dogs and cats.

Refundable deposit 30.000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu504129
Dispozice2+1
Dostupné od26. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha53
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.