Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyPod Kotlaskou, Praha - Libeň

Rezervováno
Pod Kotlaskou, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Útulný, kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk v historickém, ale kompletně renovovaném domě 2 minuty od stanice metra. Byt má 4 okna a je tak velmi světlý, dispozičně je rozdělen na prostornou kuchyň s obývákem (22 m2), menší ložnici, která je primárně určena na spaní, ale nabízí i prostor pro umístění psacího stolu. Úložného prostoru nabízí byt nadstandardní množství, příčka mezi ložnicí a chodbou je řešena jako vestavná skříň, kde některé části jsou přístupné z chodby a jiné z ložnice, velkorysý prostor se pak nachází nad koupelnou a částí chodby. K bytu patří i sklepní kóje o výměře 2,9 m2.

Náklady na provoz bytu jsou velmi nízké, vytápění plynem, ohřev vody bojlerem. Fond oprav je díky proběhlé celkové rekonstrukci domu na minimálních zákonných požadavcích (10 Kč/m2), společenství vlastníků hospodaří pravidelně s drobným přebytkem, zároveň ale dům udržuje a zhodnocuje. Celkem jsou náklady na bydlení 1500 Kč měsíčně za 2 osoby (fond oprav, odvoz odpadu voda...) + elektřina a plyn - individuální, ale cca 1700 Kč/2 osoby.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, tím, že v okolí vzniklo a stále vzniká řada administrativních a bytových projektů se okolí zlepšuje, a roste i hodnota bytu. Mimo bezkonkurenčně rychlého spojení téměř kamkoliv po Praze i mimo, nabízí lokalita i přímý přístup do přírody, po přilehlé cyklostezce se dá vyjet do Stromovky, Troji a podél řeky dále z města, případně opačným směrem proti proudu Rokytky. V bezprostřední blízkosti je školka, škola a nově vybudované dětské hřiště, množství restaurací a obchodů, Billa, Albert a Kaufland v okolí Palmovky.

Součástí prodeje je plně vybavená, kvalitní kuchyňská linka německé výroby na míru, včetně spotřebičů.

K dispozici k nastěhování na konci května 2018.

Buy a cosy completely renovated apartment in a historical building straight on metro station Palmovka, which is 5 minutes from city centre (Florenc). The flat has 4 windows so it is very well lit. There is plenty of storage space in the flat itself, and in addition there is a basement storage unit of 2,9 m2.

Running costs are low, just 1500 / 2 persons for repair reserve fund, water, waste etc + gas and electricity (depending on usage).

There is everything one needs in the area, including restaurants, bars, cafes, shops, schools, preschools etc. It is possible to use a cycling/running/rollerblading route out of Prague along the Vltava river.

Free to move in - end of May 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu505448
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.