Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyKremličkova, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Rezervováno
Kremličkova, Kolín - Kolín, Středočeský kraj
Měsíční nájemné6 700 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízíme Vám pronájem hezkého bytu o dispozici 2+kk v původním, ale dobře udržovaném stavu. Byt o výměře 43 m2 se nachází ve druhém nadzemním podlaží nově zrekonstruovaného panelového domu ve vyhledávané lokalitě. V domě je nový výtah.

Byt se skládá z prostorné předsíně, obývacího pokoje spojeného s kuchyňským a jídelním koutem a ložnice. Je nově vymalován. Jádro je původní, umakartové. Byt se pronajímá nezařízený, zůstává pouze kuchyňská linka.

Byt je umístěn ve vyhledávané lokalitě, nedaleko je OC Kaufland a další obchody, škola i školka jsou v docházkové vzdálenosti, v blízkosti je také příroda. Celkové náklady na bydlení činí cca 9.400 Kč (6.700 Kč nájem + 2.300 Kč poplatky + elektřina se převádí na nájemce - cca 400 Kč). Požadujeme vratnou jistotu ve výši 15.000 Kč. Prohlídky možné o víkendu, k nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506593
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha43
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.