Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyLovčenská, Praha - Košíře

Lovčenská, Praha - Košíře
Měsíční nájemné14 000 Kč


 Velmi pěkný byt v novostavbě v klidné části Prahy 5. Celková plocha bytu je 61 m2 a součástí je obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna, vstupní hala, druhé oddělené WC. Byt je vybaven kompletním kuchyňským koutem včetně spotřebičů a vestavnou skříní. K bytu náleží balkon v výhledem do zeleně a garážové staní. Cena za pronájem bytové jednotky je 14.000 Kč + fixní poplatek 1.000 Kč (společné prostory,výtah, odpadky...) + variabilní poplatky 1.700 Kč (vyúčtovatelné dle spořeby za elektřinu, vodu a teplo do bytu). Odečty jsou prováděny na základě podružného vodoměru a kalorimetru dálkově bez přístupu do bytové jednotky)

K nastěhování: 1/7/2008

 Very nice apartment situated in a brand new building.This modern apartment has a total area of 61 m2 and comprises of 1 bedroom with en-suit bathroom, living room with fully fitted kitchen, hall and separate WC.Spacious balcony.Wooden parquet throughout.Quiet, surrounded with greenery.Garage and storage room included in the rent !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5067
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha61
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.