Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 85 m² bez realitkyPapratná, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský kraj

Papratná, Frenštát pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena1 295 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 492 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Objekt je postaven na prudce svažitém pozemku, který leží na okraji lesa a je oplocen. Objekt je dřevostavba na zděném základě. Na zahradě navazuje na objekt terasa, pod kterou je umístěna žumpa. Dále se na pozemku nachází studna přůměr 90 cm, hloubky 6 m, ze které vede 1/2" přípojka vody k umývadlu. Na zahradě se nachází vyrovnávací schodiště.

Svažitost terénu je využita k částečnému podsklepení se samostatným vchodem zvenku.Spodní stavba je provedena z betonu a cihelného zdiva. Přízemí chaty vč. podkroví je celodřevěné a je odizolováno proti vzlínající vlhkosti od spodní stavby hydroizolací. Nosnou konstrukci dřevostavby tvoří dřevěná kostra, která je opláštěna prkny, lepenkou a hobrou, bez tepelné izolace. Vnitřní povrch stěn a stropů tvoří tapeta. Střešní konstrukce je provedena jako sedlová střecha. Střechu tvoří šablony z pozinkovaného plechu. Veškeré poddlahy jsou dřevěné s nášlapnou vrstvou z bezešvých podlahových krytin. Schodiště je dřevěné vč. zábradlí. Ze zařizovacích předmětů se v objektu nachází WC, které je napojeno na žumpu a je přistavěno k verandě a umyvadlo. Okna jsou jednoduchá nebo zdvojená, dveře dřevěné v ocelových zárubních. Komín je funkční, bez zdroje vytápění.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu506849
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha85
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.