Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyRudé Armády, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský kraj

Rudé Armády, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský kraj
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 058 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Jedná se o byt v centru města s balkónem, v cihlovém domě dobrého technického stavu. Byt je po kompletní rekonstrukci, má pancéřové vstupní dveře, v pokojích jsou parkety, v chodbě a kuchyni dřevěná plovoucí podlaha. WC a koupelna jsou obloženy v jednom dezénu, WC je závěsné, v koupelně je rohová vana. Kuchyňská linka je vyrobena ze dřeva na zakázku, topení je vlastní (plynový kotel umístěn nad bytem na půdě). Okna jsou dřevěná vakuová, vyrobena na zakázku, v pokojích jsou předokenní rolety. V předsíni, chodbičce, ložnici a dětském pokoji jsou vestavěné skříně. Dvěře v pokojích jsou atypické, skládací. V bytě zůstává kompletní vybavení, mimo postelí v dětském pokoji. K bytu patří garáž, která se nachází přes ulici a není zahrnuta v ceně bytu. Její cena je Kč 150.000, a není podmínkou (spíše výhodou) koupě společně s bytem.

K nastěhování: 01/03/2009

The very nice three-room-flat with kitchen and balcony is situated in the centre of the town. On the other side of the street is situated the garage, its price is 150.000 CZK and it isn´t necessary to buy it with the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5074
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha80
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.