Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 2350 m² bez realitkyFryšava pod Žákovou horou - Fryšava pod Žákovou horou, Kraj Vysočina

Fryšava pod Žákovou horou - Fryšava pod Žákovou horou, Kraj Vysočina
Cena2 585 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 963 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji přízemní, samostatně stojící chalupu s velkou zahradou se vzrostlými stromy, na krásném místě, v katastrálním území Fryšava pod Žákovou horou. Celková výměra pozemků včetně zastavěné plochy je 2.350 m2. Zahrada ideálního obdélníkového tvaru (mírně svažitá - viz přiložené fotografie) nabízí budoucímu vlastníku absolutní soukromí a zdravé životní prostředí vzhledem k poloze obce na okraji nejrozsáhlejšího lesního komplexu Žďárských vrchů (CHKO). V blízkosti se nachází nejvyšší hora Žďárských vrchů Devět skal a národní přírodní rezervace Žákova hora. V zimním období můžete využít řadu upravených běžeckých lyžařských tratí. Vysočina Arena (dějiště závodů SP v biatlonu a běhu na lyžích) je vzdálená pouhých 7,5 km (10 minut autem), Ski areál Harusák Nové Město na Moravě leží o pouhý kilometr dál. Lokalita však nabízí řadu aktivit také v letním období - rybník Medlov, pěší turistika, cykloturistika. V těsné blízkosti (2 minuty pěšky) najdete restauraci a penzion s

wellness. Dům č.p. 12 (stáří 120 let členěný na obytnou a hospodářskou část – průjezd, kůlna), určený k rekonstrukci nebo přestavbě, je napojen na všechny inženýrské sítě (telefon, plyn, veřejný vodovod a kanalizace, el. energie).

POZOR - objekt je ve špatném stavu a vyžaduje investici, nebo zbourání a výstavbu zcela nového domu! Proto nemovitosti nabízíme za cenu pozemků tj. 2.585.000 Kč (2.350 m2 x 1.100 Kč).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu507978
VlastnictvíOsobní
Plocha 2 350

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.