Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 84 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Polská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné20 500 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč


Majitel nabízí k dlouhodobému nájmu pěkný, plně zařízený byt po rekonstrukci. Byt je hezky vybavený veškerým nábytkem i el.spotřebiči jako pračka, myčka nádobí, mikrovlnka, velká lednice. Má bezpečnostní dveře, rozvody na Internet, satelitní televizi a pevnou telefonní linku. Je typickým vinohradským bytem z období secese, skládajícím se z prostorných místností s vysokými stropy. Jsou zde vstupní hala, prostorný obyvák, ložnice, pokoj a malá, leč perfektně vybavená kuchyně. Dále je zde koupelna s vanou, WC a malá úložní místnůstka.Topení je plynové, etážové. Byt se nachází ve druhém poschodí budovy, zatím bez výtahu.Jen pár kroků od domu je stanice metra A - Nám. J. z Poděbrad. Byt si můžete kdykoli prohlédnout a je okamžitě k nastěhování. RK prosím nevolat.

Direct owner offers a newly reconstructed beautiful apartment for long-term rent. It is fully furnished with furniture and electrical appliancies (washing machine, dishwasher, microwave, large refrigerator. There are safe-doors, stable internet connection, satellite TV and phone. It is a typical flat of the Renaissance period with three spacious rooms with high ceiling. There are: entrance hall, large living room, one bedroom with double bed, one bedroom with single bed, and a small but fully equipped kitchen, bathroom with bathtub, separate WC room, and a small storage room. The apartment is on the second floor without lift. The house is very conveniently located, just few minutes walk from metro station Jiřího z Poděbrad (line A). The popular park Riegerovy sady is in the close proximity, with a gorgeous view of old Prague city, sport and child-care facilities and out door pubs. You can visit the apartment any time, it is available to move in from now. For English speaking visitors, please contact me by e-mail first,I will reply soon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu50831
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha84
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.