Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 1+1 • 289 m² bez realitkyNa šubě, Praha - Dolní Chabry

Na šubě, Praha - Dolní ChabryČástečně vybaveno
Cena925 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám zahradu s podsklepenou dřevěnou chatičkou v zahradkářské osadě Draháň. Pozemek i chata jsou v osobním vlastnictví.

Na pozemku o výměře 289m2 se nachazí 2 velké záhony, místo pro skalku, několik travnatých ploch a ovocných stromů - zejména jabloní. Zahrádka je v oplocene kolonii umístěna v první řadě, což je její obrovskou výhodou a nabízí tak krasný výhled na louku s koňmi, která je v těsném sousedství. Na pozemek je sezónně (duben-listopad) zavedena voda, celoročně elektřina. Sociální zařízení je ve společenské budově cca 50m od pozemku. V areálu je možnost parkování, také cca 50m od pozemku. Na velkém pozemku před zahradou je trvalá stavební uzávěra (elektrické vedení). Nehrozí tak zastavění příjemného výhledu do okolí.

Chatička se prodává částečně vybavena s novou dřevěnou terasou (rekonstrukce 9/2017). Ve vybavení je malá kuchyňka s plynovým vařičem s veškerým vybavením nutným pro občasný provoz, v celém domečku je položeno lino, několik skříněk, židle a stůl. Ve sklepě jsou k dispozici regály. Ten je výborný pro skladování zeleniny a dalších potravin, jelikožudržuje chladnou teplotu i během letních dní.

Vhodné pro rodinu s dětmi na perfektní rekreaci 15 minut od centra Prahy, nebo pro ty, kdo hledají kvalitní a klidný aktivní odpočinek.

Poplatky cca 1200Kč/rok, více info na www.zahradkachabry.wordpress.com

Prosíme pouze vážné zájemce, kteří mají vyřešené financování koupě. Majitelka je velmi časově vytížena a nemůže zařizovat schvalování financování pro zájemce nadstandardními úkony. Zákonné a nutné úkony k prodeji samozřejmě zařídí.

Pozemek není vhodný ke stavbě mobilheimu, rodinného domu, strhávání stávající chatičky a celoročnímu bydlení. Rekonstrukce chatičky v rámci zachování jejího vzhledu možná samozřejmě je. Na pozemek nevede příjezdová cesta a v současnosti ani není možné její zbudování. Jedná se rekreační objekt vhodný k sezonnímu pobytu, zahradničení, grilování, aktivnímu odpočinku. Odpad na pozemku není, voda je na pozemku sezónně (duben-listopad), elektřina je zavedena celoročně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu508506
Dispozice1+1
Dostupné od30. 11. 2019
Typ budovyDřevostavba
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceExteriér
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha289
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.