Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 7692 m² bez realitkyV Chaloupkách, Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj

V Chaloupkách, Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj
Cena10 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 410 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pozemky v obci Vysoký Újezd u Berouna o celkové výměře 7.692 m2, okres Praha západ. Dle územního plánu je v této lokalitě možná residenční výstavba rodinných domů. Pozemky obsahují přístupové a příjezdové komunikace vč. osmi stavebních parcel dle geometrického plánu. Na hranicích pozemků jsou vybudovány nové přípojkové skříně ve zděném pilíři pod správou ČEZ Distribuce a.s. Ostatní inženýrské sítě u jednotlivých pozemků vybudovány nejsou. Na hranicích celkového pozemku jsou napojovací body pro kanalizaci a vodovod. V dané lokalitě se nachází veškerá občanská vybavenost včetně blízkého golfového hřiště Albatros. Pozemky jsou umístěny v klidové zóně kolem nově vybudovaných rodinných domů.

Dále je v blízkosti město Beroun s veškerými službami a dálnice D5 ve směru na Prahu. Z obce Vysoký Újezd cesta vozidlem do Prahy – Zličín trvá 15 min.

Cena za nabízené pozemky je 10.000.000 Kč. Kontakt - 603411794

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509431
VlastnictvíOsobní
Plocha7 692

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.