Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 74 m² bez realitkyNekvasilova, Praha - Karlín

Nekvasilova, Praha - KarlínVybaveno
Cena5 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 263 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej krásného, slunného a tichého bytu 4+1 (upravený na 4+kk podle návrhu architekta, všechny vnitřní příčky zděné) v OV v 6. patře, tj. 7 NP (z 8 NP) 2x výtah (možno i jako bezbariérový) v Karlíně - vynikající dostupnost MHD - 3 minuty pěšky od metra Invalidovna a tramvaje - hned vedle bytového projektu Karlín Park. Bezproblémové parkování v tiché ulici před domem. Byt je po zdařilé rekonstrukci, podlahy plovoucí nebo dlažba, okna plastová s žaluziemi, bezpečnostní vchodové dveře.

Pokoje jsou neprůchozí, ze vstupní haly je vstup do všech 4 pokojů, do koupelny a zvlášť do WC, z obývacího pokoje je přechod do kuchyně s oknem. Nové el. rozvody, a stoupačky. Vlastní satelitní anténa umožňuje napojení až 4 televizí. Na stejném podlaží jako byt 2x sklep a společná lodžie.

Dům je zateplený, nízké platby do fondu oprav a celkově nízké náklady. Společenství vlastníků pronajímá prostory v domě a je cca 3 mil. Kč v plusu. V přízemí domu možnost uskladnění kola. V pěší blízkosti domu je několik školek, škola, dětská hřiště, parky, restaurace, obchody, obvodní lékař a možnost sportovního vyžití u domu (kolo, tenis, golf aj.)...

Byt je jedinečný i svým umístěním v zeleni u centra - 15 min chůze Praha 1, dvě ložnice na východ s výhledem na golfové hřiště, obývací pokoj a kuchyně na západ do parku s dětským hřištěm,s výhledem na Pražský hrad a Petřín, čtvrtý pokoj s oknem na jih do zeleně a ulice. Energetický štítek budovy C - ůsporná. Tel. 773 869 597. Možné řešit HYPOTÉKOU.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu509769
Dispozice4+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha74
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.