Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyMeziříčská, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský kraj

Meziříčská, Rožnov pod Radhoštěm - Rožnov pod Radhoštěm, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena1 295 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 492 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji částečně zrekonstruovaný byt 2+kk, který se nachází v 1 vyvýšeném nadpodlaží panelového revitalizovaného domu (nové dlažby na chodbách a schodech, zateplení domu, nová střecha, nový výtah, světla na chodbách na čidla, nové poštovní schránky, nové rozvody vody, nové vstupní dveře atd.), na ul. Meziříčská č.p.1654 v Rožnově pod Radhoštěm. Dům je umístěn v blízkosti nádherné promenády kolem řeky Bečvy v návaznosti na cyklostezku. 5 min. chůze od autobusového nádraží, vlakového nádraží a obchodního centra (Billa, Lídl, DM a atd.). Kousek od domu se nachází dětská hřiště, na která je výhled z oken, což je ideální pro rodiny s dětmi. Byt je v osobním vlastnictví a má rozlohu cca 43 m2 + 2x lodžie cca 6 m2 + sklepní kóje cca 3 m2. Součástí je spoluvlastnický podíl na společných částech domu a podíl na pozemku.

Byt je orientovány na jihozápadní stranu. Je zde nová pojistná skříň elektřiny, zrekonstruovaná koupelna, litinové radiátory s měřiči tepla, nová plastová okna s žaluziemi, zrekonstruované lodžie (zábradlí, dlažba), šatna cca 3 m2, nové omítky, kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči: pračka, 4 pl. varná deska, s volným prostorem pro troubu nebo myčku. Spíž cca 1 m2. V předsíni je vestavěná skříň s úložnými prostory na boty a jiné domácí potřeby.

Dispozice bytu: chodba, kuchyň + obývací pokoj + jídelna, koupelna s WC, pokoj, šatna, 2x lodžie, spíž a sklep.

Byt je vyklizený. Možnost okamžitého nastěhování. Fotografie jsou ilustrační.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510517
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha43
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.