Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 51 m² bez realitkyV Prokopě, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský kraj

V Prokopě, Čelákovice - Čelákovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji vkusně zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví o celkové rozloze 50,98m2 + dva sklepy o celkové rozloze 13,78m2 v klidné, okrajové části Čelákovic – V Prokopě. Byt se nachází v prvním patře jednopatrového, cihlového bytového domu staré zástavby. Původní byt 2+1 prošel před 10 lety celkovou rekonstrukcí a při té příležitosti byl zajímavě dispozičně změněn na 3 + obývací kout. V bytě jsou nové dveře, plastová okna (orientace kuchyně - východ, dětský pokoj, ložnice – západ), nové rozvody elektřiny i odpadů, na podlahách v chodbě a v kuchyni PVC, v ložnici parkety, v obývacím koutě a v dětském pokoji položen koberec. Koupelna s vanou obložena dlažbou, elektrické podlahové vytápění a žebřík, WC samostatné, též obložené dlažbou. Kuchyňská linka s vestavěnou sklo-keramickou deskou, elektrickou troubou, digestoří a přípravou na myčku. V dětském pokoji a v ložnici jsou vestavěné skříně vyrobené na míru. Ve sklepních prostorách domu je umístěna kotelna s plynovými kotli, které vytápí a ohřívají vodu tří vchodů bytového domu. V současné době probíhají dokončovací práce ve společných prostorách domu - jedná se o kompletní rekonstrukci rozvodů elektřiny včetně rozvodů STA, UPS, CZELA.NET a domácích zvonků, dále výměna vchodových dveří a oken ve společných částech domu za plastová. Střecha domu byla zrekonstruována v loňském roce. V domě je velmi dobře fungující SVJ a správcovská firma domu.

K domu náleží předzahrádka a zahrada, kterou lze užívat – majetek města. V těsné blízkosti domu se nachází velké oplocené dětské hřiště a večerka. Zastávka autobusu a vlaku 3 min. chůze od domu. Centrum města 15 min chůze. Čelákovice jsou příjemné město s veškerou občanskou vybaveností – škola, školka, obchody, banky, lékaři, úřady, krytý plavecký bazén, cyklostezka podél Labe, nedaleká zatopená pískovna Malvíny a okolní příroda nabízí možnost příjemného vyžití a relaxace. Velmi dobré vlakové spojení do Prahy- 25 min do centra města.

Poplatky bez elektřiny cca 2 500,- Kč

Fond oprav 2 000,- K

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu510891
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.