Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 53 m² bez realitkyNa Lani, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský kraj

Na Lani, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné6 653 Kč

+ Poplatky za služby2 637 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


BYT BEZ PROVIZE RK. Od 1.8. nabízím k pronájmu slunný byt 2+1 o celkové výměře 53 m2 na adrese Na Lani č.p. 230 v Novém Jičíně-Loučce. Byt se nachází v 1. patře. Jedná se o žádanou lokalitu s velmi dobrou občanskou vybaveností. Pár kroků od domu je MHD, obchod, lékárna, pošta, 4 dětské hřiště a parkoviště. Velmi příjemné a klidné místo k bydlení.

Byt se pronajímá nezařízený. V bytě je zánovní kuchyňská linka, na chodbě vestavěná skříň, umakartové jádro. K bytu náleží sklepní kóje. Byt se nachází v panelovém domě po revitalizaci – bezpečnostní kamery, zateplený, plastová okna, vchodové dveře, schránky, výtah. V domě je k dispozici pro všechny byty sauna s relaxační zónou. V domě jsou nízké náklady na vytápění a ohřev vody díky tepelnému čerpadlu. Sousedé v domě jsou bezproblémoví.

Měsíční nájem činí 6.653,- Kč + inkaso včetně elektřiny a plynu cca 2.637,- Kč. Kauce 1,5 měsíčního nájmu. Pronájem pouze nekuřákům a bez domácího mazlíčka. Kontakt roman.oplustil@gmail.com. RK NEPSAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511067
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.