Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 150 m² bez realitkyNa Větrově, Otovice - Otovice u Karlových Var, Karlovarský kraj

Na Větrově, Otovice - Otovice u Karlových Var, Karlovarský kraj
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný, slunný RD 4+kk v Otovicích situován v klidné zástavbě nedaleko přírody. Dům prošel před 15 lety kompletní rekonstrukcí (en. štítek C) během které došlo k opravě zevnějšku, ale i interiéru. Celková užitná plocha domu je cca 150 m2. V přízemí je WC, velká koupelna s vanou i spr. koutem, kuchyně a prostorný obývák (lze rozdělit a mít tak další pokoj). V horním patře je prostorná terasa a 3 pokoje. Na půdě je velký prostor vhodný pro uložení věcí. Na pozemku o celkové ploše 835 m2 se dále nachází prostorná garáž pro 2 auta s dílnou a sklepem, 2x kůlna a pěkné posezení s krbem v zeleni s okrasnými stromky. V docházkové vzdálenosti jsou 2 zastávky MHD, dále zastávka pro meziměstskou dopravu (Ostrov 15 minut) a také vlakové nádraží. Do centra Karlových Varů se dostanete za 8 minut autem, nebo 15 minut autobusem. Okolí obce je ideální pro cyklistiku např. na rybník Velas nebo Děpoltovice. V zimních měsících se dá dostat za 40 minut do lyžařského areálu Boží dar. V obci je velmi dobrá občanská vybavenost – potraviny, cukrárna, pošta, auto servis, školka, fotbalové hřiště, zubař a praktický lékař. Dům je ideální pro rodinu s dětmi, doporučujeme prohlídku. Prodej pouze PŘÍMÉMU ZÁJEMCI = nemusíte platit tučnou provizi RK!

Video nemovitosti: https://youtu.be/51xTJi7rxRY

We offer for sale spacious, sunny family house in lovely village Otovice, situated in a quiet area close to nature and spa city Karlovy Vary. The house went through a complete reconstruction 15 years ago, during which the exterior and interior were repaired. The property has in first floor large kitchen + dining area with living room, large bathroom, hall with cellar and closet. Second floor has 3 bedrooms and large terrace. Top floor is loft which can be used as storage area. House disposition can be easily changed to have one more room. The total usable area of ​​the house is about 150 m2. On the land with a total area of ​​835 m2 is a spacious garage for 2 cars with a workshop and a cellar, two sheds and a nice sitting area with a fireplace in the garden with trees. Within walking distance are 2 public transport stops, a stop for intercity transport and the train station. The center of Karlovy Vary can be reached in 8 minutes by car or 15 minutes by bus. The surrounding of the village is ideal for cycling and trekking. In the winter months you can reach the favourite skiing area in Boží dar (at the border with Germany) in 40 minutes. The village has very good amenities - grocery, pastry shop, post office, car service, kindergarten, football field, dentist and doctor. The house is ideal for families with children or seniors as summer/winter residence. For sale only to DIRECT BUYER = you will save hundres thousands CZK since you don't pay provision. REAL ESTATE AGENCIES DO NOT CALL! Price is without tax for transfer real estate.

Property video: https://youtu.be/eMPIJBMQXSw

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu511431
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.